Prisförändringar på träningskort, kurser, entréavgifter och uthyrning

Den andra maj kommer vi att höja priset på de flesta av våra träningskort, entréavgifter och kurser. Det gör vi dels för att kunna matcha våra kostnadsökningar, men också för att kunna fortsätta utvecklas och leverera en ännu bättre upplevelse för dig som kund.

Viktigt att veta är att dessa förändringar inte påverkar dig som redan har ett träningskort hos oss, utan bara de som tecknar ett nytt avtal eller köper nytt träningskort från och med den andra maj.​

Du kan se de nya prislistorna för våra träningskort, entréavgifter och uthyrningsprodukter här.

Jag har autogiro

Du som har autogiro kommer inte påverkas av prishöjningen. Vi förändrar inte priset på aktiva autogiron utan enbart på de avtal som startas från och med den andra maj. Så länge du har kvar ditt autogiro så kommer du fortsätta betala det du gör idag.

Jag har års- eller halvårskort

I så fall kan det vara smart att köpa ett nytt kort innan den andra maj. Om ditt periodkort går ut efter den andra maj går det fin-fint att köpa en nytt innan det. Startdatumet på det nya kortet sätts då till dagen efter ditt nuvarande kort gått ut.

Entré och hyra

Vi höjer även våra entrépriser samt priser för uppklättring och hyrutrustning.

Tilläggsentré för dagkort

Prishöjning för tilläggsentré för kvällar och helger sker den första juni. Observera att tilläggsentré inte gäller för Klippkort Dag. Läs mer under rubriken Klippkort Dag återinförs.

Kurser

Vi har inte ändrat våra kurspriser sen 2012/2013 och höjer nu dessa främst p.g.a. ökade lönekostnader. Priserna bytts ut på hemsidan den andra maj. Kontakta kundservice@klattercentret.se om du är intresserad över vilka höjningar som sker för vilka kurser.

Vi har även valt ut tre kurstyper som GULD-medlemmar får 15% rabatt på. Det är:

  • Gruppträning Boulder
  • Privat Klättercoach
  • Terminsträning Vuxna

De nya priserna på kurserna gäller för bokningar som sker från och med den andra maj. Om du är sugen på att gå en kurs kan det därför vara bra att boka den innan d​ess. Du kan givetvis boka en kurs som sker senare så länge du bokar innan den andra maj.

Nyheter

Klippkort Dag återinförs

Det är precis vad det låter som, ett klippkort som man kan använda vardagar innan klockan 16.00. Viktigt: Med klippkort Dag kan man inte addera 45 kronor om man kommer efter klockan 16.00 eller på en helg. Du behöver då köpa entré eller ha ett annat aktivt kort (exempelvis ett vanligt klippkort)​ parallellt.​

Kvartalskort införs

Autogiro, månadskort, kvartalskort, halvårskort och årskort. Vår förhoppning är att vi nu ska kunna erbjuda ett träningskort som passar just dig!

Inför sommaren

Ska du på semester i sommar? Har du ett års- eller halvårskort eller ett autogiro går det att frysa kortet upp till 30 dagar, det får du hjälp med i receptionen. Vid en frysning förlängs slutdatumet på ditt kort med lika många dagar som frysperioden. För autogiro så återgår du till nuvarande pris och avtal när kortet aktiveras efter frysningen.

Kom ihåg att du alltid kan kontakta vår kundservice på kundservice@klattercentret.se om du har några frågor.

Publicerat den: 20 april, 2018 16:50