Vi söker nya kollegor!

Vill du jobba med klättring?

Nu söker vi på Klättercentret efter nya kollegor i olika roller på våra anläggningar i Solna och Telefonplan.

Vi söker efter receptionister till Telefonplan, en kurs- och utbildningsansvarig i Solna samt en hallansvarig i Solna.

Du kan läsa mer om alla tjänster på vår karriärsida, där du även kan skicka in din ansökan. Senast 10 juli vill vi ha din ansökan för dessa tjänster, så sök redan idag!

Jobba som receptionist

Som receptionist är det absolut viktigaste att få alla våra kunder är känna sig välkomna. Du kommer ha ett varierat arbete som kan innehålla alltifrån en lång jakt på den perfekta skon till nybörjaren som försäljningen av morgonens femtielfte kaffekopp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vi rekrytering av receptionister och erbjuder en arbetsplats fylld med fantastiska människor. Kollegor som kunder. Läs mer!

Kurs- och utbildningsansvarig

Vi har otroligt många kurser varje vecka och massor av instruktörer som jobbar på våra anläggningar. Som Kurs- och utbildningsansvarig ansvarar du för anläggningens kurser tillsammans med platschefen, samt är instruktörernas första kontaktperson. Arbetet ställer höga krav på struktur och god samarbetsförmåga, då samverkan med de andra anläggningar i Stockholm är stor. Läs gärna mer och ansök på vår karriärsida!

Hallansvarig

En klätterhall är en arbetsplats, en lekplats och mycket (mycket) mer. Som hallansvarig arbetar du med vår huvudprodukt, nämligen klättringen. Du samarbetar med alla på anläggningen och kommer även ha kundkontakt för att kunna leverera och utveckla klättringen vi erbjuder. Givetvis klättrar du och har jobbat som ledbyggare sedan tidigare. Läs mer och ansök!

jobba med klättring

Jobba med klättring

Att jobba med klättring är enligt oss det bästa som finns. Vi vill möjliggöra för fler personer att följa sin dröm och få möjligheten att jobba med det man brinner för. Om du drömmer om detsamma, tveka inte att skicka in en ansökan.

Publicerat den: 3 juli, 2018 14:34