Utökade öppettider!

Från och med vecka 35 utökar vi våra öppettider! Alla våra anläggningar i Stockholm kommer öppna klockan 09.00 på helger och Telefonplan kommer dessutom utöka sina öppettider till 07.00-22.30 på vardagar.

Börja helgpasset tidigare!

Med start den 1 september öppnar våra anläggningar i Stockholm klockan 09.00 på helger. Helt enkelt lite mer tid att klättra på!

För att fira detta bjuder vi på frukostfralla och kaffe/te till de 50 första kunderna både den 1 och 2 september. Det gäller alla Stockholmsanläggningar 🙂

Längre öppettider vardagar på Telefonplan

Vi som jobbar på Klättercentret älskar att klättra. De senaste åren har vi märkt att många av er gör det också. När vi kikar på den feedback vi får från kunder, dels direkt i hallen men även i vår kundnöjdhetsenkät, så ser vi att trängseln är en återkommande punkt. Vi vill såklart att så många som möjligt ska klättra hos oss, samtidigt som vi är väl medvetna om de trängselproblem som finns under populära tider, speciellt på Telefonplan.

Vi testar därför att utöka våra öppettider på vardagarna. Det är ett test och vi har valt att göra det på Telefonplan.

Träna innan jobbet

För den morgonpigga och den som kan tänka sig att träna innan jobbet eller plugget kommer vi att öppna redan kl 07:00. Det betyder att du kan ta morgonkaffet hos oss och hinna med ett träningspass innan du fortsätter med din dag. Enklare försäljning i caféet kommer att finnas och det kommer vara ganska lugnt i hallen då ledbygget drar igång efter klockan 08.00

Häng kvar lite senare

Vi förlänger även öppettiderna något och stänger dörrarna klockan 22.30 på vardagarna. Du som inte vill duscha och basta kan alltså träna en halvtimme längre och förhoppningsvis lyckas med projektet innan hemgång. Vänligen respektera att hallen stänger 22.30, vilket innebär att du ska vara ute ur hallen vid denna tid.

Publicerat den: 27 juli, 2018 11:00