Klättra utomhus i sommar!

Vill du ta steget från klätterhallen ut i naturen? Vi tycker att alla ska få uppleva klättring på riktig sten och därför erbjuder vi i år rekordmånga utomhuskurser samt möjligheten att boka en egen instruktör utomhus!

Kanske vill du lära dig ledklättra utomhus (sportklättring), klättra på egna säkringar (tradklättring) eller så har du en helt annan idé. Bjud med familjen och få hjälp av en instruktör för lite topprepsklättring utomhus eller lär dig allt du behöver för att själv upptäcka Stockholms smultronställen och varför kombinationen av klättring och fika är det bästa som finns!

För barnen har vi givetvis vårt populära sommarlovsläger där man spenderar minst en dag utomhus varje vecka!


Sportklätterkurs

Vill lära dig topprepsklättra och ledklättra utomhus? Då är vår sportklätterkurs det perfekta alternativet för dig!

Under 10 timmar, fördelat på två dagar, lär du dig allt du behöver för att klättra på egen hand utomhus. Våra supertaggade instruktörer lär dig först grunderna inomhus under tre timmar för att sedan köra en heldag utomhus. Du kommer få tips, trix och en härlig upplevelse. Har du grönt kort har vi en längre kurs där vi även går igenom grunderna i ledklättring inomhus.

  • För dig med rött eller grönt kort som vill klättra utomhus på bultade leder
  • Färdiga tider att boka – själv eller med kompisen
  • Hålls på stadsnära klippor i Stockholm
Läs mer!

Hyr en instruktör

Att hyra en instruktör är precis som det låter. Du hyr en (eller flera) instruktör och skräddarsyr kursen tillsammans med denne. Du och några vänner kanske vill lära sig repellera, topprepsklättra eller bara åka ut och klättra med en instruktör? Du kan även boka två dagars kurs om du vill lära dig sportklättra men inte har det röda kortet än, då våra instruktörer kan baka in ledklätterkursen i upplägget.

  • Skräddarsys efter era behov och önskemål
  • Bokas i samråd med instruktör
  • Klippa bestäms tillsammans utifrån era behov och önskemål
Läs mer!

Klippklätterkurs

I år håller vår egen kursninja Putte två veckolånga kurser för dig som vill lära dig klättra på egna säkringar eller vidareutveckla dina kunskaper.

Vi har alla steg, från grundkurs klippa till avancerad räddning. Upplägget är så pass smidigt att du själv kan välja vilka dagar du vill vara med, beroende på dina förkunskaper. Eller så spikar du redan nu årets äventyr och bokar båda veckorna till rabatterat pris!

  • Från nybörjare till avancerad
  • Gå utvalda dagar utifrån dina förkunskaper och mål
  • Bestämda datum och tider
Läs mer!