KLÄTTERCENTRET I UPPSALA UPPHÖR

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Telefonplan

Ring: 08-730 00 93
Tellusgången 22-24
126 37 Hägersten
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Malmö

Ring: 040-655 85 05
Kopparbergsgatan 8
214 44 Malmö
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Bästa kund!

Till dig som är kund till Klättercentret i Uppsala/Uppsala kommuns aktivitetshus.

Klättercentrets avtal om drift av aktivitetshuset löper ut den 31 mars 2016. Vi har inte någon övertagare av driften som kommer att överta de klippkort, halvårskort, årskort eller autogiroavtal som vi har idag.

Det betyder lite olika saker beroende på vilket kort du har hos oss.

Guldkort

Ditt guldkort kommer att fortsätta vara giltigt och du kommer att fortsätta kunna träna som vanligt på våra anläggningar i Stockholm.

Autogiro

Om du har ett autogiroavtal kommer detta sägas upp med automatik så att den sista dragningen som görs från ditt bankkonto sker i slutet av februari (avseende träning i mars).

Enda undantaget från automatiskt uppsagda autogiroavtal är guldkort. Detta avslutas inte med automatik, utan du måste kontakta oss (se nedan) och aktivt säga upp det.

Klippkort, halvårskort och årskort

Om du vill kan du flytta ditt kort till Stockholm och fortsätta att träna på valfri anläggning där. Vi hanterar flytten mellan systemen – ingen avgift eller pristillägg tillkommer. Du meddelar oss på kundservice@klattercentret.se att du vill byta anläggning och vi hjälper dig med det.

Om inte ovan lösning passar dig, så avslutar vi ditt kort och betalar tillbaka återstoden av beloppet, det vill säga skillnaden mellan det pris du köpte kortet för och värde som motsvarar den tid eller de klipp du inte kommer kunna nyttja från och med 1 april.

Återbetalning sker till ditt bankkonto. Inga återbetalningar görs i kassan i Uppsala. Lämna personuppgifter och kontonummer till oss genom något av följande alternativ:

Skicka e-post till kundservice@klattercentret.se.
Ringa till Kundservice på 08-730 00 93.
Berätta ditt kontonummer för en av våra receptionister i Uppsala som för in det i vårt kundsystem.

Återbetalning kommer därefter att ske så snabbt vi förmår. Vi hoppas på lite tålamod då det rör sig om många kunder.

Kontakt

Om du har frågor gällande ditt kort, flytt till annan anläggning eller återbetalning, så ber vi dig att kontaktakundservice@klattercentret.se, alternativt ringa till Kundservice efter kl 12:00 på vardagar på 08-730 00 93.

Tack för tre fina år tillsammans i aktivitetshuset. På återseende så snart vi hittat en ny lokal att fortsätta bedriva vår verksamhet i (tänk på miljön och spara plastkortet),

Vi på Klättercentret.

KLÄTTERCENTRET I UPPSALA UPPHÖR
Instagram
Sitemap