Burger night

Burger night!

Den 19 oktober bjuder Klättercentret in till Burger night! Burgaren kommer att  vara gjord på kött från svenska gårdar och serveras med hemmagjord coleslaw & saltgurka. För de som inte äter kött kommer vi att servera en vegansk burgare som även den kommer med hemmagjord coleslaw och saltgurka.

 

Hur ska jag göra för att inte gå miste om denna kulinariska upplevelsen?

Du kan förboka din burgare redan i dag genom att betala för din burgare i receptionen (avbokning med återbetalning kan göras fram till måndagen den 15 oktober av bokning och återbetalning kan endast göras i receptionen). Genom att förboka säkerställer du att du får ta del av denna unika upplevelsen samt underlättar för oss att uppskata mängden mat vi kommer att förbereda. Vi jobbar hårt för att minska på matsvin i vår restaurang och lagar då hellre lite för lite än för mycket mat!

Vi kommer att sälja mellan 5 – 10 burgare utanför förbokningarna. 

Pris: 120 kr eller 100 kr vegansk burgare

Burgarna meckas mellan 18:00 och 20:00 sedan finns kocken tillgänglig att besvara alla era frågor i baren.

 

Förbered dig redan idag!

Har du någonsin funderat över hur en äter en burgare på bästa sätt?

Nisse har svaret! Kolla in hans betavideo för den bästa upplevelsen!