Klättringsanpassad fysioterapi

OBS! Från 16/11 – 15/1 är Susanna på OM-kliniken

Fysioterapi för klättrareKämpar du med en nuvarande, gammal eller återkommande fysisk smärta/skada? Ta hjälp av fysioterapi och Klättercentrets egen fysioterapeut, Susanna Piculell!

Efter undersökning och bedömning kan fysioterapi bidra till symtomlindring, återuppbyggnad och till att återfå funktion, i vardag likväl som i träning och tävling. Detta görs genom anpassad träning, rehabiliterande övningar, konsultation och rörelseanalys. Med full tillgång till Klättercentrets gym och klätterväggar kan vi reda ut problem och initiera rehabilitering direkt i en klättermiljö. Susanna kan givetvis också hjälpa dig med andra typer av skador som inte är relaterade till klättring. Låt inte skador komma emellan dig och din träning!

Susanna är legitimerad fysioterapeut sedan 2011 och vidareutbildad inom artist- och idrottsmedicin. Utöver sin egen verksamhet ”Piculell PhysioArts” är hon aktiv på Lunds Dans och Musikalgymnasium, på Malmö Musikhögskola och med Sveriges damlandslag i volleyboll. Susanna har även lång erfarenhet som gruppträningsinstruktör och håller klasser i Pilates, Yoga och Löpning.

Fysioterapi på Klättercentret i MalmöTider och bokning

Torsdagar och Fredagar mellan 9.00-20.00

Med undantag för perioden 16/11-15/1 2019. Under denna period finns Susanna tillgänglig på OM-Kliniken i Malmö (http://www.om-kliniken.com) fram till den 28/12.

Tel: +46 709 730204
Mail: info@piculellphysioarts.com

Priser och tidsåtgång

Fysioterapi nybesök 1h: 630kr
Fysioterapi uppföljning 30min: 350kr
(Frikort gäller ej)
Idrottsmassage 45min: 470kr
Idrottsmassage 30min: 350kr

Avbokning ska ske minst 24 timmar innan planerat besök via mail- eller telefonkontakt med Susanna. Uteblivet besök eller sen avbokning debiteras med hela beloppet.