Jobba hos oss

”Hos oss ska alla få den bästa klätterupplevelsen”

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar hos oss är den gemensamma nämnaren att ge våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

Till varje tjänst vill vi att du skickar CV och Personligt brev bifogat med foto och kontaktuppgifter.


Övriga tjänster

Just nu söker vi inga andra tjänster men vi tar gärna emot en öppen ansökan till den övriga verksamheten på Klättercentret (café, reception, butik, ekonomi, platschef etc).

Skicka ditt CV med personligt brev bifogat, foto och kontaktuppgifter till ansokan@klattercentret.se om du tycker att just du är vår nästa medarbetare. Specificera vilken/vilka övrig tjänster just du vill söka till!