Välkomna till vår klätterbutik!

Solen skiner lite lagom varmt, det luktar tallbarr i luften, och kaffet är på gång. Plötsligt inser du att det är hål i klätterskorna och att kritan är slut. Attans. Vem har lösningen? Jo, din klätterbutik hos Klättercentret i Malmö! 🙂

Vi har ett brett sortiment i butiken av både kläder för klättring och träning och klätterutrustning. Vår kunniga personal hjälper dig hitta precis det du behöver, allt från den bästa klätterskon för din fot till den bästa crashpaden för boulderturen. Oavsett om du ska träna eller sätta projektet, ut och bouldra på Kjuge, tradda uppför El Cap, eller sätta favvoleden i klätterhallen så är vårt mål att ha allt du behöver och lite till i vår butik.

Vi plockar ständigt in nya produkter i sortimentet och hjälper gärna till med önskemål om det är något speciellt du är ute efter. Tveka inte att fråga om det är något som du saknar. Givetvis kan du också maila eller ringa oss på 040 – 655 85 05 om du har frågor eller vill veta om något specifikt finns på lager.

Läs mer om vad vi har i vår butik genom att klicka här.

Ansvarig för butiken är Sami, som även är auktoriserad klätterinstruktör med många års erfarenhet av både bouldering och repklättring. Han svarar gärna på frågor om våra produkter!

 

Just nu i butiken:

Rea på kläder från Prana!

 

Fram till och med söndagen den 3:e februari kör vi rea på utvalda plagg från Prana! Passa på att fynda sköna och prisvärda kläder!

Prana tillverkar kläder med miljön i åtanke, och siktar på att göra hela processen från råvara till färdigt plagg i butiken så hållbar som möjligt både när det gäller miljövänliga tillverkningsprocesser och rättvis arbetsmiljö till alla som bidrar till att kläderna tillverkas. De använder t.ex. ingen plast när de skickar grejer, de använder ekologiska och återvunna material, och de samarbetar med organisationer som Fair Trade och BlueSign. Prana gör kläder man kan bära med gott samvete, och de är dessutom riktigt sköna att klättra i! Välkomna in och prova!