Välkomna till vår klätterbutik!

Solen skiner lite lagom varmt, det luktar tallbarr i luften, och kaffet är på gång. Plötsligt inser du att det är hål i klätterskorna och att kritan är slut. Attans. Vem har lösningen? Jo, din klätterbutik hos Klättercentret i Malmö! 🙂

Vi har ett brett sortiment i butiken av både kläder för klättring och träning och klätterutrustning. Vår kunniga personal hjälper dig hitta precis det du behöver, allt från den bästa klätterskon för din fot till den bästa crashpaden för boulderturen. Oavsett om du ska träna eller sätta projektet, ut och bouldra på Kjuge, tradda uppför El Cap, eller sätta favvoleden i klätterhallen så är vårt mål att ha allt du behöver och lite till i vår butik.

Vi plockar ständigt in nya produkter i sortimentet och hjälper gärna till med önskemål om det är något speciellt du är ute efter. Tveka inte att fråga om det är något som du saknar. Givetvis kan du också maila eller ringa oss på 040 – 655 85 05 om du har frågor eller vill veta om något specifikt finns på lager.

Läs mer om vad vi har i vår butik genom att klicka här.

Ansvarig för butiken är Sami, som även är auktoriserad klätterinstruktör med många års erfarenhet av både bouldering och repklättring. Han svarar gärna på frågor om våra produkter!

Just nu i butiken:

 

Julrea i klätterbutiken!

 

Julrea i butiken 10-23 december!

Julen är på väg i rask takt, så nu kör vi julrea i butiken! Hitta klapparna till klättraren, eller varför inte till dig själv hos oss! Vi har 10% rabatt på alla kläder, rep, och kritpåsar, och 15% på alla slingor, selar, all hårdvara, och alla Hydroflask. Dessutom har vi ett gäng utgående modeller i vårt sortiment av klätterskor, så vi passar på att sänka priserna på dessa till riktigt fenomenalt låga nivåer! Kom in och fynda ett par skor! Vi rear ut våra utgående modeller av La Sportiva Solution herr, Katana dam, Oxygym herr, Oxygym dam, Mad Rock Remora, Mad Rock Shark, och Five Ten Approach Pro!

 

Nyhet – Tenayas klätterskor Ra och Tanta!

Vi har nu fått in två nya skor i butiken från den spanska tillverkaren Tenaya!

Tanta är en sko med halvmjuk sula, är ganska bred i formen, och har en försiktigt nedböjd tåbox. Den är bra till vertikala och lätt överhängande väggar, och är gjort i syntetiska material. ”Tanta” är Spanska och betyder ”så mycket”. Det är precis vad denna skon ger dig.

Ra är en lite smalare sko i formen. Den är också bra till vertikala eller lätt överhängande leder, och är lite mer anpassad till jobbiga små fotsteg. Ra är en vegansk sko. Dojan är döpt efter den Egyptiska solguden. Kanske är detta skon som får dig att klättra som en gud också?

Kom in och prova ett par idag! 🙂