Pilates för klättrare hos Klättercentret

Träna Pilates hos Klättercentret i Malmö!

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

Ålder
16 år uppåt

TIDSÅTGÅNG
Onsdagar 18:00 – 19:00

PRIS
Drop-in: 150 kr/person
Klippkort 10 ggr: 1400 kr
Autogiro Yoga & Pilates: 600 kr/månad
Autogiro Yoga & Pilates 1 pass/vecka: 200 kr*
Autogiro Yoga & klättring: 800 kr/månad
*För medlemmar med årskort, halvårskort eller heldagsautogiro.

UTRUSTNING
All utrustning ingår.

Kurspris: 150 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Träna pilates hos Klättercentret!

Bygg styrka på djupet och lär känna din kropp inifrån och ut. Pilates-träning syftar till att öka kroppens kontroll, rörlighet, stabilitet och medvetenhet genom övningar riktade mot lednära muskler runt ryggrad, bäcken och skuldror. Övningarna baseras på sex grundprinciper: centrering, kontroll, koncentration, precision, andning och flöde. Klasserna på Klättercentret utförs i huvudsak utan redskap på träningsmatta och passar för den klättrare som söker nya sätt att komplettera eller alternera sin träning på väggen.

Instruktör för passen är Susanna Piculell, certifierad Pilatesinstruktör (Gerdahallen, Lund, 2011) med vidareutbildning inom Klinisk Pilates (DMA Clinical Pilates, Falkenberg, 2012) samt mångårig yrkeserfarenhet från gym och studios i Sverige och London. Hon har också en bakgrund som dansare och fysioterapeut vari Pilates har varit ett naturligt inslag i både egenträning och det kliniska arbetet under lång tid.

Träningen hålls på svenska, med inslag av engelska vid behov i vårt träningsrum på andra våningen. Vi erbjuder ett pass i veckan: onsdagar 18.00-19.00 Pilates (Mat Work).

Du kan själv boka in dig på ett pass online med ”Boka denna kurs”-knappen nedan. För att kunna göra detta behöver du ett kundkonto hos oss, samt ett användarnamn och lösenord. Kontakta oss så ordnar vi detta! Du kan också boka plats på ditt pass via din mobil. Läs mer om hur det funkar här.