Lounge

Du har väl inte missat att vi har en cool lounge på ovanvåningen bredvid vår yogastudio? Här kan du slå dig ner i en mysig soffa i Sveriges första klätterbar och avnjuta en kall dryck medan du inspireras av andra klättrare, delta i olika typer av event, eller ta en fika med vänner! Du behöver inte vara klättrare för att besöka ovanvåningen. Här kan du som är förälder, kompis, eller kollega titta på klättringen i hallen medan du väntar på någon. Du kan också abonnera loungen för konferenser och fester.

Event i vår lounge

För oss är klättring en helhetsupplevelse med allt från klättring till after climb. Här skapar vi en trivsam mötesplats där du kan planera framtida stordåd eller varva ner tillsammans med dina vänner. Detta är också en bra plats för att lära känna andra klättrare och knyta nya kontakter. Vi anordnar med jämna mellanrum olika typer av event i loungen, som exempelvis quizkvällar, konstutställningar, filmvisning, föreläsning och mycket annat. Se vårt sommarprogram för att läsa mer om kommande händelser.

Vårt sortiment

Loungen har stora fönster som vetter ut mot klätterhallen. Varför inte låta dig inspireras och underhållas samtidigt som du tar en hemlagad fika från vårt café? Du kan också prova vårt utbud av drycker från baren varje fredag under sommaren. Vårt sortiment består av noga utvalda närproducerade och ekologiska drycker, somliga även veganska, som också passar väl till maten som restaurangen serverar. Vi har träffat alla leverantörer och ställt frågor kring om framställningsprocesser och innehåll. Vårt mål är att erbjuda högklassiga drycker som passar alla tillfällen, både i goda vänners lag och med arbetskollegorna på konferensen.

Om du har frågor eller förslag på after climb-aktiviteter som du tror hade passat i vår lounge, kontakta oss via mail på konferensskane@klattercentret.se eller prata med oss i receptionen.

Vi hoppas på att få träffa dig i loungen i sommar! Välkommen upp!