Musikhjälpen 2018!

”Alla har rätt att funka olika”

Klättercentret har återigen en insamlingsbössa för Musikhjälpen 2018, den hittar du här!

Genom att skänka pengar till vår bössa kan du vara med och styra musiken i våra anläggningar i Stockholm, samtidigt som du bidrar till något gott. Vi kommer även att dubbla allt som kommer in i vår insamlingsbössa. Blir det sammanlagt 5000 kr insamlat kommer vi skänka 10 000 till Musikhjälpen. På så sätt kan vi tillsammans göra en skillnad och se till så att alla har rätt att funka olika.

Vi har även lokala engagemang på våra anläggningar och kommer lägga upp ett antal auktioner på Tradera under Musikhjälpenveckan.

Just nu har vi tre auktioner uppe!

Coachpass i klättring med landslagscoach på Klättercentret!

Klättring är lätt att prova, men svår att bemästra. Det finns alltid flera sätt att ta sig upp för klätterleder eller boulderproblem, det enda sättet som rätt är det som funkar. Vi på Klättercentret auktionerar därför ut ett coachpass med en av våra absolut bästa klättercoacher, Stefan Eklund. Läs mer och buda på Tradera!

Testa på ledbygge för klättring på Klättercentret!

Om du har klättrat inomhus så vet du kanske om att greppen som sitter på väggarna flyttas runt titt som tätt. Det sker inte av sig självt och vi följer inga mallar utan det är våra ledbyggare som arbetar med att bygga nya leder och problem. Läs mer och buda på Tradera!

Legends Only T-Shirt! Signerad av alla årets legender!

En T-shirt signerad av Chris Sharma, Alexander Megos, Jernej Kruder, Jongwon Chon, Alexey Rubstov och Ray Sugimoto. Läs mer och buda på Tradera!

Fika för musikhjälpen!

Under veckan kommer du kunna köpa lussebullar och kaffe/te i våra caféer, där 80% går oavkortat till Musikhjälpen. Du kommer även ha möjligheten att bidra med 5 kronor, eller valfri summa, vid vilket köp som helst på våra anläggningar. Det du vill bidra med går givetvis oavkortat till Musikhjälpen.

Musikhjälpen 2018 pågår mellan måndagen den 10/12 klockan 20.00 och söndagen den 16/12 klockan 20.00

Publicerat den: 10 december, 2018 16:51
X