Klättercentret Stockholm fyller 20 år och det firar vi med en cup på alla våra gym!

Var med och tävla om ett 20-årskort!

Om du deltar i varje deltävling och är närvarande på prisutlottningen på vår grand finale den 9 december så är du med och tävlar om ett 20-årskort på Klättercentret! Du hörde rätt! 20 år!*

Allt du behöver göra är att anmäla dig i receptionen samt ticka minst ett problem per deltävling. Mer om det längre ner!

 

Vad är 20-årscupen?

Varje gym kommer att bygga 10 leder och 10 problem som du har tjugo dagar på dig att klara. Vi kör ett gym i taget och alla Klättercentrets träningskort kommer vara giltiga på det gym som har sin deltävling. Att delta kostar inget utöver vanligt inträde/träningskort.

Efter 20 dagar rullar vi vidare till nästa gym. Efter varje deltävling lottar vi ut feta priser från Black Diamond till alla som har deltagit och registrerat sig i receptionen.

Vi kommer även ha ett digitalt scorecard för att kunna kora totalvinnaren av cupen i respektive klass.

 

 

När börjar det?

Vi inleder på Klättercentret Akalla den 12/9 – 1/10-23, därefter är det Solna, Gallerian och slutligen Telefonplans tur. Allt avslutas sedan med ett avslutningsevent den 9/12 på Klättercentret Telefonplan. Mer info om vår grand finale kommer senare i höst, men för att ha chansen att vinna 20-årskortet behöver du vara på plats på den stora prisutlottningen den 9/12-23. Så save the date!

Grand Finale och prisceremoni!

Lördagen den 9/12-23 kör vi!

20-årscupen avslutas på Telefonplan med en massa nybyggt, utlottning av priser från Black Diamond, prisceremoni för totalvinnarna av respektive klass samt utlottningen av 20-årskortet! Det är bara att komma förbi, klättra samt hålla tummarna!

Vi kommer att bygga om A- och B-sektionen samt några leder och topprep på elefanten. David drar igång Dj-båset vid 15.00 och klockan 18.00 börjar prisutlottningen.

Alla som är med och klättrar under dagen och deltar i vår Challenge i Vertical Life kan vinna feta priser från Black Diamond. För den prisutlottningen behöver du alltså inte ha deltagit på alla deltävlingar, du behöver bara komma och klättra det nybyggda samt vara kvar på prislutlottningen. Lite som ett Blocstock utan extra kostnad.

Därefter går vi över till prisceremonin. Totalvinnarna ska koras och sen har vi ett 20-årskort som ligger och väntar på en ny ägare. 20-årskortet lottas ut bland alla som har deltagit på alla deltävlingar. Deltagaren måste vara på plats för att kunna vinna 20-årskortet.

 

Hur gör jag för att delta?

Vi kommer sköta loggning av klättrade leder och problem via ett digitalt Scorecard från Vertical Life.

För att vara med i utlottningen av priser behöver du dels anmäla dig i receptionen för varje deltävling samt ticka minst ett problem eller en led i det digitala scorecardet. Priser lottas ut efter varje deltävling samt på vår grand finale på Telefonplan den 9/12-23.

Vi kommer även dela ut priser till totalvinnaren av respektive klass. En poäng delas ut per tickat problem/led, totalpoängen multipliceras sedan med antalet deltävlingar som du deltagit i.

Du kan redan nu joina eventet på tävlingssidan, problemen och lederna för Klättercentret Akalla läggs upp tisdagen den 12/9-23.

 

Håll dig uppdaterad!

På den här sidan kommer vi löpande fylla på med information, men allra bäst är att följa våra instagramkonton. Där kommer du hitta betavideos och annat kul under hela 20-årscupens gång.

@klattercentret

@klattercentret_akalla

@klattercentret_solna

@klattercentret_gallerian

@klattercentret_telefonplan

 


* 20-årskortet är personligt och kan ej överlåtas till någon annan person. Kortet kan inte återbetalas eller på annat sätt tillgodoräknas till något annat än klättring på Klättercentret.

logo-red
Sitemap
X