Så här bokar du tid för klättring!

På Klättercentret Gallerian kommer du kunna boka tider för ditt träningspass. Då anläggningen i Gallerian är mindre än våra andra kommer det finnas ett maxantal för besökare, detta för att vi ska kunna erbjuda en bra upplevelse för samtliga kunder.

Inledningsvis kommer vi ha 20 bokningsbara platser per halvtimme. Utöver det finns det 10 platser för drop-in varje halvtimme, dessa delas ut först till kvarn. Fördelningen av platserna kan komma att ändras.

Träning på Klättercentret Gallerian ingår i Guldkortet och Klippkortet, men alla som har ett konto hos oss kommer kunna boka tid för träning.

Din bokning är inte tidsbegränsad utan gäller tills du har tränat klart.

För att boka en tid för klättring behöver du skapa ett konto hos oss eller logga in på ett redan befintligt konto. Om du inte har haft ett träningskort hos oss tidigare så kan du skapa ett konto direkt på bokningssidan!

Om du har ett träningskort hos oss eller haft det tidigare så finns dina uppgifter i vårt kundsystem. Gå på logga in och välj ”glömt lösenord” för att få dina inloggningsuppgifter skickade till din mail.

Min e-postadress funkar inte!
Om den e-postadress som du anger inte är samma som vi har i vårt system behöver du skicka ett mail till oss på webbshop@klattercentret.se så hjälper vi dig att uppdatera denna. Du kan även be om hjälp i receptionen för att ändra dina uppgifter.

Klicka här för att komma till vår bokningssida!

Publicerat den: 11 september, 2020 16:51
X