Fysioterapi på Klättercentret

Klättercentret har fått en fysioterapeut! Susanna Piculell är legitimerad fysioterapeut sen 2011 och vidareutbildad inom artist-
och idrottsmedicin. Utöver sin egen verksamhet ”Piculell PhysioArts” är hon aktiv på Lunds Dans och Musikalgymnasium, Malmö Musikhögskola och Sveriges damlandslag i volleyboll. Susanna har även lång erfarenhet somgruppträningsinstruktör och håller klasser i Pilates, Yoga och Löpning.

Om du har problem med fysisk smärta eller skada, boka en tid med Susanna. Hon håller till i vårt nya behandlingsrum på andra våningen, bredvid konferensrummet, och är tillgänglig på torsdagar och fredagar 9.00-20.00. För att boka en tid, kontakta Susanna: Tel: +46709730204, Mail: info@piculellphysioarts.com

För mer info om behandlingar och priser, läs här.

Publicerat den: 5 december, 2017 10:47
X