Spökklättring på Klättercentret

Spökklättring

Under spökklättringen så kommer det att finnas aktiviteter för barn, både på väggen och av väggen. Våra tränare och instruktörer behöver barnens hjälp att klä ut sig för att jaga bort alla spöken och monster från våra väggar.

Läger under höstlovet

Under vecka 44 så håller vi läger för barn och unga som vill prova klättring för första gången eller som har klättrat innan. Grupperna anpassas efter erfarenhet och våra instruktörer kommer genom lek och aktiviteter att utmana dem under dagen. Anmälan till lägerna hittar ni under sidan för höstlovsläger. Tänk på att anmäla er i tid då vi har begränsat antal platser.

Spökklättring

Vi kommer att kontakta er med erbjudande om plats till lägerverksamheten under veckan som kommer. Ni måste sedan anta erbjudanden för att platserna ska bokas.

Publicerat den: 3 oktober, 2018 12:18