Klättercentrets Yoga och Pilates upphör

Vi har tidigare varje vecka arrangerat yoga och pilates på vår anläggning. Då vi under början av 2019 tyvärr inte har möjlighet att erbjuda detta längre erbjuder vi er som har autogiro och giltiga förmånskort återbetalning för denna tjänst.

Ni som köpt klippkort som enbart avser yoga/pilates erbjuds en återbetalning av kvarvarande klipp alt. ett byte av tjänst som motsvarar summan ni lagt på yoga. Det vill säga, ni kan byta in kvarvarande klipp och nyttja detta till klättring istället. Vänligen kontakta receptionsansvarig via mail på victoria.jonsson@klattercentret.se vid ytterligare frågor samt för att få hjälp med ev. återbetalning. Ange också bankuppgifter så att vi vet vart vi ska återbetala pengarna.

OBS! Kontakta oss senast den 31/3 – 2019 via ovanstående mailadress. Efter detta datum kan klippkorten ej längre bytas eller återbetalas.

Publicerat den: 4 januari, 2019 12:37