Prova La Sportiva klätterskor 19:e oktober!

Prova La Sportiva skor i Malmö 19 oktober!

La Sportiva Climb-in-gym kommer till Malmö!

Lördagen den 19 oktober kommer La Sportiva och besöker oss här på Klättercentret Skåne som en del av sin Climb in Gym tour. De kommer att finnas på plats i hallen från kl. 12.00 till 20.00. Med sig har de sina klätterskor Python och Testarossa, och alla har möjlighet att prova att klättra i dessa under dagen.

Nya Testarossa är en uppdaterad version av en teknisk sko med tajt och bra passform och fantastisk känsla. Den flexibla sulan och det mjuka mellanpartiet under hålfoten gör att du kan verkligen känna vad du står på och använda fötterna mer effektivt.

Python är en uppdaterad version av La Sportivas klassiker. Den är designad med tävlingsklättring och inomhusväggar i åtanke, och är speciellt lämpad till tå- och hälkrokar. Den funkar utmärkt på alla typer av leder där du har nytta av en känslig sko med maximal friktion. Vibrams XS Grip 2-gummi gör att du står som klistrad på det mesta med dessa skor på fötterna.

Du har också möjlighet att köpa dessa skor i vår butik till kanonbra priser fram till söndag 27 oktober. Tanken var att ha specialpris på skorna fram till den 20:e, men vi fick in skorna i butiken ganska sent. Så för att fler ska ha möjlighet att ta del av detta fenomenala erbjudande förlänger vi rean med en vecka. Passa på! 🙂

Kom in och prova ett par riktigt bra skor! Välkomna!

 

Publicerat den: 17 september, 2019 16:37
X