Klättercentret Skåne söker ny Kafé- och restaurangansvarig!

restaurangansvarig

KC sökeren driftig personsom skall ansvara för och driva vår restaurang, bar och kafé.

Vi söker dig som kan

Fortsätta utveckla vår restaurang och kaféverksamhet och säkerställa att vi har ett attraktivt och varierat utbud med hög kvalité. Du tycker om ekologiska och/eller närproducerade produkter och vill gärna att utbudet av dessa produkter är i majoritet. Du kommer att vara den som tar särskilt intresse i restaurangen, kaféet och baren på anläggningen genom att skapa en inbjudande miljö där det som erbjuds, servicen och stämningen håller hög kvalitet.

 

Ditt arbete

Du kommer att i ditt dagliga arbete bereda vårt utbud tillsammans med dina kollegor, att möta våra gäster och se till att de har det bra. Du kommer att jobba med att underhålla och utveckla utbud/sortiment, utveckla verksamhetsområdet restaurang, kafé och bar och dess rutiner i samråd med ledningen. Du är vidare ansvarig för att ta och uppfylla krav från myndigheter samt livsmedelsregler och introducera ny personal till restaurang- kafé- och bararbetet.

 

Dina erfarenheter

Du har jobbat på restaurang som kock eller i ett kafé med stort utbud några år och vill nu ta mer ansvar. Du har en utbildning inom området livsmedel eller likvärdigt. Du kan också tidigare arbetat som kaféansvarig och i din tjänst lagat mat. Tjänsten har inget formellt personalansvar men då vi har öppet 85 timmar i veckan krävs goda arbetsledaregenskaper för att hålla hög nivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av verktyg som försäljningsuppföljning, nyckeltalsuppföljning, inventering, prissättning, ändringar i utbud och andra aktiviteter att stimulera till både köp och trivsel.

Tjänsten skall tillsättas från och med 1 september eller så fort vi hittar rätt person. Är du intresserad så kontakta mig direkt eller via telefon eller mail

Jan Sander

jan@klattercentret.se

tel. 0723-888055

 

X