Jobba hos oss

”Hos oss ska alla få den bästa klätterupplevelsen”

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som jobbar hos oss är den gemensamma nämnaren att ge våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

Till varje tjänst vill vi att du skickar CV och Personligt brev bifogat med foto och kontaktuppgifter.


Kafé- och restaurangsansvarig

jobba hos oss

KC söker en driftig person som skall ansvara för och driva vår restaurang, bar och kafé.

Vi söker dig som kan

Fortsätta utveckla vår restaurang och kaféverksamhet och säkerställa att vi har ett attraktivt och varierat utbud med hög kvalité. Du tycker om ekologiska och/eller närproducerade produkter och vill gärna att utbudet av dessa produkter är i majoritet. Du kommer att vara den som tar särskilt intresse i restaurangen, kaféet och baren på anläggningen genom att skapa en inbjudande miljö där det som erbjuds, servicen och stämningen håller hög kvalitet.

Ditt arbete

Du kommer att i ditt dagliga arbete bereda vårt utbud tillsammans med dina kollegor, att möta våra gäster och se till att de har det bra. Du kommer att jobba med att underhålla och utveckla utbud och sortiment, utveckla verksamhetsområdet restaurang, kafé och bar och dess rutiner i samråd med ledningen. Du är vidare ansvarig för att ta och uppfylla krav från myndigheter samt livsmedelsregler och introducera ny personal till restaurang-, kafé- och bararbetet.

Dina erfarenheter

Du har jobbat på restaurang som kock eller i ett kafé med stort utbud några år och vill nu ta mer ansvar. Du har en utbildning inom området livsmedel eller likvärdigt. Du kan också tidigare arbetat som kaféansvarig och i din tjänst lagat mat. Tjänsten har inget formellt personalansvar men då vi har öppet 85 timmar i veckan krävs goda arbetsledaregenskaper för att hålla hög nivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av verktyg som försäljningsuppföljning, nyckeltalsuppföljning, inventering, prissättning, ändringar i utbud och andra aktiviteter att stimulera till både köp och trivsel.

Tjänsten skall tillsättas från och med 1 september eller så fort vi hittar rätt person. Är du intresserad så kontakta mig direkt eller via telefon eller mail

Jan Sander

jan@klattercentret.se

tel. 0723-888055

 


Övriga tjänster

Just nu söker vi inga andra tjänster men vi tar gärna emot en öppen ansökan till den övriga verksamheten på Klättercentret (café, reception, butik, ekonomi, platschef etc).

Skicka ditt CV med personligt brev bifogat, foto och kontaktuppgifter till ansokan@klattercentret.se om du tycker att just du är vår nästa medarbetare. Specificera vilken/vilka övrig tjänster just du vill söka till!

X