Jobba hos oss

”Hos oss ska alla få den bästa klätterupplevelsen”

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som jobbar hos oss är den gemensamma nämnaren att ge våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

Till varje tjänst vill vi att du skickar CV och Personligt brev bifogat med foto och kontaktuppgifter.


Klättercentret Skåne söker ny event-, kurs- och utbildningsansvarig

Klättercentret söker kurs- och eventansvarig

Vi söker dig som kan

Vidareutveckla samt driva vår event-, kurs- och utbildningsverksamhet. Du kommer också att planera och genomföra diverse pop up-events utomhus eller i vår lounge. I denna roll är du också ansvarig för internutbildningar för personal samt olika kurser för kunder. Du som person gillar att på ett strukturerat vis planera, kommunicera och driva projekt av olika slag. Du är intresserad och kunnig inom pedagogik och utbildning. Du har förmåga att hantera komplicerade uppgifter och skapa struktur som gör det möjligt för andra att förstå hur de skall utföra sina arbetsuppgifter.

Ditt arbete

Du koordinerar, schemalägger och arbetsleder våra instruktörer och tränare. Du säkerställer att vi har rätt kompetens på de instruktörer som genomför och håller i våra kurser och utbildningar. Du håller dig uppdaterad i frågor kring säkerhet och klättring. Du driver frågor gällande kurser och klätterskola för ungdomar och samarbetar med kundsupport och receptionsansvarig. Du driver frågor kring event, kurser och utbildning i den lokala ledningsgruppen där du ingår. Som eventledare arbetar du i team med andra teamledare och personal.

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva event och projekt. Du har en utbildning inom området pedagogik eller jobbat praktiskt med utbildning. Har du tidigare ingått i en ledningsgrupp ses detta som meriterande. Tjänsten är en teamledartjänst och har inget formellt personalansvar men då arbetsledning av instruktörer och schemaläggning ingår i tjänsten krävs goda arbetsledaregenskaper. Det är meriterande med utbildning och kompetens inom klättring såsom tränar- eller instruktörsutbildning. Vi har medarbetare från jordens alla hörn vilket innebär att du behärskar engelska.

Tjänsten skall tillsättas senast 1 februari 2020 eller så fort vi hittar rätt person, ansök senast 20 januari 2020. Är du intresserad så kontakta mig direkt, via telefon eller mail.

Jan Sander
jan@klattercentret.se

tel. 0723-888055


Övriga tjänster

Just nu söker vi inga andra tjänster men vi tar gärna emot en öppen ansökan till den övriga verksamheten på Klättercentret (café, reception, butik, ekonomi, platschef etc).

Skicka ditt CV med personligt brev bifogat, foto och kontaktuppgifter till ansokan@klattercentret.se om du tycker att just du är vår nästa medarbetare. Specificera vilken/vilka övrig tjänster just du vill söka till!

X