KC-kampen

Kursinformation

Kurspris: 550 kr/person kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

KC-kampen

KC-kampen

KC-kampen riktar sig till er som grupp eller företag som vill uppleva klättring på ett lekfullt sätt. Här får ni uppleva klättring på ett lekfullt och utmanande sätt tillsammans med våra instruktörer!

Problemlösning, klättring och samarbete i ett!

Vid start möter ni våra instruktörer som förklarar upplägget och delar in er i två lag. Lagen tävlar sedan mot varandra om ledtrådar som kommer att hjälpa er att lösa en gåta som presenteras vid starten. För att vinna ledtrådar ska lagen tävla mot varandra i en rad utmaningar som baseras på klättring likväl som på lagarbete. Det finns även ledtrådar för de som av olika anledningar väljer att inte klättra. Det lag som först löser gåtan får vinnande ur kampen!

KC-kampen passar grupper från 6 personer till 15 personer och tar ungefär 2 timmar. Tiden kan variera något beroende på gruppstorlek och gruppens tidigare klättererfarenheter.

KC- kampen

För privat personer

Upplägget passar sig väl för gruppaktiviteter så som födelsedagar för ungdomar eller vuxna, svensexor och möhippor. Det passar nybörjare likväl som mer erfarna klättrare och kan kombineras med mat och dryck beställning från vårt café. Om ni är osäkra på om det här är rätt för er grupp så kolla gärna på våra Prova-på kurser eller kontakta oss. Vi hjälper er att hitta rätt kurs för erat ändamål!

För företagsgrupper

För er som företag så är KC-kampen ett roligt och annorlunda sätt att avrunda en konferens eller Kick-off på. Ni får lösa uppgifter tillsammans i en unik som spännande miljö. Utmaningarna sätter er samarbetsförmåga på prov, utmanar er fysik och förmåga att tänka ”utanför boxen”. Är ni osäkra på vilken aktivitet som är rätt för er eller funderar ni på möjligheter att kombinera olika aktiviteter hos oss? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper er att hitta den bästa kombinationen för erat företag!

KC-kampen företag

 

X