Möhippa/svensexa/kompiskväll

Kursinformation

Kurspris: från 1800 kr

Klättertyp: Bouldering, Topprep

Typ: Grupp

Nivå: Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Välkommen till Klättercentret på möhippa eller svensexa!

Hos oss får ni chansen att möta era rädslor, testa ert adrenalin och sätta er vilja på prov.I upplägget ingår skor och selar om repklättring önskas (våra repväggar är ca 6 m höga). Efter klättringen så ges ni möjlighet att duscha och basta innan köket serverar förbeställ tilltugg. Vår restaurang har öl och vin rättigheter och vi har en klätterbar på andra våningen.

Mindre sällskap (3 – 6 personer) 

För ett mindre sällskap rekommenderar vi klättring i 60 minuter ledda av en instruktör, förboka mat och dryck och få de serverat 15 – 30 minuter efter klätteraktiviteten (för att lämna tid och dusch eller bastu). Vi har även ett mer lekfullt koncept där ni utmanas i lag mot varandra i en aktivitet som heter KC-kampen. Här får ni läsa gåtor och utmaningar tillsammans i hopp om att slå era vänner i den sista utmaningen. För att göra möhippan eller svensexan komplett så avslutas den i klätterbaren där vår värd eller värdinna hostar er igenom en klätterinspirerad pub quiz.

Pris: från 1800 kr 

Större sällskap (6 – 20 personer) 

För ett större sällskap rekommenderar vi klättring i 60 eller 90 minuter ledda av en instruktör.Vi har även ett mer lekfullt koncept där ni utmanas i lag mot varandra i en aktivitet som heter KC-kampen. Här får ni läsa gåtor och utmaningar tillsammans i hopp om att slå era vänner i den sista utmaningen. För att göra möhippan eller svensexan komplett så avslutas den i klätterbaren där vår värd eller värdinna hostar er igenom en klätterinspirerad pub quiz.

Pris: från 1800 kr 

Klätterutbud

Klättring 60 min

300 kr per person minimum pris 1800 kr (motsvarar 6 deltagare).

Klättring 90 min
400 kr per person minimum pris 2400 kr (motsvarar 6 deltagare).

KC Kampen 120 min
550 kr per person minimum pris 3300 kr.

All utrustning som behövs ingår i priset.

Tillval:

Mat: Förbeställ mat från vår meny när ni gör er bokning. Vi har alltifrån middag till lättare tilltugg innan eller efter er klättring. Från 20 kr

Klätterbaren: På andra våningen så har vi en klätterbar, baren bemannas vid efterfrågan. Från 600 kr

För bokning kontakta oss via mail

skane@klattercentret.se
Vid bokning uppge följande:

  • Önskad kurs
  • Önskat datum och tid
  • Ditt namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Vid avbokning senare än 72 timmar betalas hela beloppet.

X