Teknikkurs bouldering – familj

Kursinformation

Kurspris: 995 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Teknikkurs bouldering – familj

Teknikkurs bouldering – familj är perfekt för er som står i kö till klätterskolan och vill komma igång med klättringen lite snabbar! Den riktar sig också till er familjer som klättrar ihop och vill får tränings och tekniktips för hela familjen.

Kursen ges över tre tillfällen om 90 min vardera. Den första kursen så fokuserar vi på säkerhet, vett och etikett i klätterhallen. Vårat mål är att ni ska känna er säkra nog att röra er i hallen och klättra. Tillfälle två så lär vi ut klätterteknik, övningar och lekar som ni kan använda er av. Den här delen anpassas efter gruppen och era önskemål och ger tips till både barn och vuxna. På det sista tillfället så tittar vi på koordination och motorik, grundförutsättningar för ett hållbart och livslångt klättrande. För de vuxna kan det handla om styrkeövningar och för barnen om kroppskontroll och balans.

Vi anpassar kursen

Vi anpassar kursen efter gruppens nivå och behov. I och med att vi jobbar i mindre grupper så ger det våra tränare möjlighet att skräddarsy övningarna och passen efter er. Berätta för oss vad ni är nyfikna på, vad ni tycker är roligt eller svårt så kan vi fokusera mer på det. Det medför också att en kan gå den här kursen många gånger och även om en har klättrat ett par år. Det är kanske, hands-on, den bästa träningskursen vi har att erbjuda idag!

Datum: Vid förfrågan. Hör av er till oss för att göra en bokning. Priset för kursen är 3000 kr och kursen, minst två deltagare max sex deltagare.

Vi ser gärna att det är en förälder per barn. Det går att vara en förälder på två barn om barnen kan tänka sig att vänta på sin tur att klättra.

Privat kurs

Kursen bokas endast vid förfrågan. För att boka in en med instruktör mejla kursskane@klattercentret.se.
Pris för privatkursen är 995 kr/person. (minimipris 2.985 kr)

För bokning kontakta oss via mail

skane@klattercentret.se
Vid bokning uppge följande:

  • Önskad kurs
  • Önskat datum och tid
  • Ditt namn
  • Personnummer
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Vid avbokning senare än 72 timmar innan debiteras hela beloppet.

X