Plastic Fantastic 4

För fjärde gången sedan vi öppnade presenterar vi Plastic Fantastic!

Plastic Fantastic är en dag när vi fyller hallen med 60 nya och fantastiska problem. Utöver det så arrangeras även små ”tävlingar” och lekar i hallen under dagen. Tidigare år har vi haft blanda annat klätterlimbo, parklättring, TWISTER-klättring & skattjakter.

Den 29 februari!

Alla är välkomna att delta i Plastic Fantastic, nya och erfarna klättrare, de unga och det lite äldre (alla barn måste vara i föräldrars sällskap och inga problem byggs specifikt för barn. Är ni intresserade av barn och ungdomsevent så håll utkik efter vårt event Defy Gravity). Det kommer att finnas personal på plats stöttar och berättar om formatet på eventet för dem som känner sig lite nya och osäkra.

Klockan 14:00!

Registreringen börjar klockan 13:00 på Klättercentret (mer information kommer). Inträde till Plastic Fantastic kostar 150 kr per person (under dagen gäller inga medlemskort eller träningskort) och då ingår tillgången till alla våra fantastiska problem, deltagande i alla små event för dem som vill och kanske något annat kul.

Mat & häng!

Vår fantastiska restaurangansvarig står för menyn för dagen som kommer att anpassas för att passa hungriga och klättersugna magar. Klätterbaren på andra våningen står så klart öppen och där kan en svalka sig med dryck från vår meny.

Totalboulder

Plastic Fantastic är en totalboulder. Det innebär att alla 60 problem finns med på ett scorecard (manuellt eller digitalt), där de klättrare som vill tickar (markerar) de problem som hen har klarat. Alla problem är värda 1000 p som delas lika mellan de klättrare som toppar problemet. Problemen kommer att vara markerade med en nummerlapp samt en gultejp på startgreppen. Sitter dessa på samma grepp så startar problemet med båda händerna på det greppet. Toppen är markerad med gultejp. Toppgreppet ska tas med två händer kontrollerat.

Alla scorecards ska vara inlämnade klockan 18:00 och 18:30 presenteras resultat och vinnare i våra olika event.

Förköp

Vet du redan nu att du kommer att delta? Entré till Plastic Fantastic 4 kommer gå att köpa från och med första februari!

X