Vår och sommar på Klättercentret

Vi lämnar vintern bakom oss och välkomnar solen och värmen (men i år kommer vi beväpnade med fönster kalk och fläktar!)!

Kalendern hittar ni här Vår och sommar kalender 2019

April

I april kan ni hitta aktiviteter för barn och unga under påsklovet i form av påsklovsläger och påsklovs prova-på. Vi har även vår sista kvaltävling i Local Legends, det går fortfarande bra att anmäla sig om en vill vara med och slåss om de sista platserna till semifinalen och finalen!

Maj

Maj är fullspäckad med rolighet! Den 10 maj går semifinalen i Local Legends, den 17 maj är det favorit i repris på burger night! följt av en heldag på Kjugekull med eventet Tjugo på Kjuge. Vi avslutar maj månad med finalen i Local Legends och med årets finaldeltagare lovar vi en riktig rysare!

Juni

Nu börjar sommaren på riktigt med sommarlov för barnen och semestertid för de vuxna. Förra året körde vi Sweet deals i vår butik under sommaren, något som vi har sötat till ännu mer detta året. Vi kör igång med våra sommarlovsläger och även sommarklätterskolan som är ny för i år!

Juni är också månaden då vi välkomnar er till Summer night sesh! en fredag i månaden med lite längre öppettider för att få det sista av den svalkande sommar luften. Vi bygger nya fräscha problem, ställer fram grillen och spelar go musik i hallen!

Juli

I juli fortsätter sommarlovsläger, sommarklätterskolor vi kommer även att fylla på kalendariumet med kurser för vuxna och familjer. Den 19 juli är det åter tur för Summer night sesh! 

Augusti

Fortsätter i julis spår med kurser för barn och vuxna som vill förbereda sig inför höstens utmaningar. Sommarens sista Summer night sesh! kör vi den 9 augusti.

 

Stay tuned for more !

X