Två sportklätterkurser kvar – Tack för i år!

Att en sommar kan gå så fort är nästan helt sjukt. Vi började med årets sportklätterkurser i maj och välkomnades av en kurssommar utan dess like. Sol, sol och återigen sol. Det var länge sedan det var så varmt att klättra utomhus i Sverige.

Sett till prestation har sommaren kanske varit lite väl varm, det är tämligen svårt att klättra hårt på granit när det är svalare och mindre fuktigt i bastun, men nu kommer snart sending temps!

Men är det inte för kallt nu?

Nu ser det ju ut som att sommaren bestämt sig för att göra ett till återbesök innan den kastar in handduken, men faktum är att det är lättare att klättra utomhus när det är lite svalare. Så länge det är torrt så ger bara mer kyla mer friktion. Så om du har halkat runt på en led på någon klippa i Stockholm så är det hög tid att planera in ett återbesök.

Lär dig klättra utomhus!

Vi har fortfarande två kurstillfällen kvar i år, så än finns chansen att lära sig allt man behöver för att på egen hand kunna klättra utomhus. Redan nu till helgen har vi en kurs med tre platser kvar och sedan avslutar vi allt helgen den 29-30/9.

Du kan läsa mer och boka din plats här!

Publicerat den: 17 september, 2018 16:54