Lär dig klättra utomhus i vår!

Vi tycker att klättring är det bästa som finns och att alla borde få möjligheten att testa klättra utomhus. Runt om i Stockholm finns en massa smultronställen som bjuder på fina leder både för ledklättring och topprepsklättring, för nybörjare såväl som rutinerade klättrare, och säsongen har precis börjat!

I år håller vi rekordmånga sportklätterkurser för dig som vill börja ledklättra utomhus. Samtidigt öppnar vi också upp möjligheten att hyra en instruktör, för dig som är ute efter något specifikt. Kanske vill du lära dig att bygga topprepsankare så att du kan ta med familjen och topprepklättra utomhus? Eller kanske vill du lära dig multipitchklättring eller grunderna i tradklättring, då du klättrar på egna säkringar? Vi kan också hjälpa till att anordna årets roligaste personalevent eller föreningens häftigaste teambuildning på länge. Har du en idé så har vi möjligheterna att realisera den 🙂

Alla bokningsförfrågningar skickas till oss på sportklatterkurs@klattercentret.se. Du kommer då i direktkontakt med Niclas som är ansvarig för alla våra utomhuskurser i år.

Sportklätterkurs – första steget ut till klippan!

Har du rött eller grönt kort och vill börja ledklättra utomhus i år? Då är vår sportklätterkurs det perfekta första steget.

På vår sportklätterkurs lär du dig först grunderna under kontrollerade former inomhus på någon av våra anläggningar för att sedan köra en fullsmockad heldag utomhus. Du kommer lära dig att bygga topprepsankare, koppla om i befintliga ankare samt repellera. Du kommer också få massor av tips och trix som behövs för att på lättaste sätt ta steget ut till riktiga klippor. 

Om du har grönt kort så består kursen av två tillfällen inomhus, har du redan rött kort kör du ett tillfälle (3 timmar) inomhus och en heldag utomhus. Läs mer om kursen och boka din plats här!

Visste du att du även kan hyra en privat instruktör? Perfekt om ni är några stycken som vill gå en kurs tillsammans, eller om ni vill skräddarsy er upplevelse!

Publicerat den: 21 februari, 2019 11:17