Lär dig klättra utomhus i år!

Vi tycker att klättring är det bästa som finns och att alla borde få möjligheten att testa klättra utomhus. Runt om i Stockholm finns en massa smultronställen som bjuder på fina leder både för ledklättring och topprepsklättring, för nybörjare såväl som rutinerade klättrare, och säsongen har precis börjat!

Topprep, ledklättring eller klippa?

I år anordnar vi både topprepskurser och ledkurser utomhus, så att du själv kan välja vad du vill lära dig. Det finns dessutom möjlighet att boka klippklätterkurs om du vill lära dig att klättra på egna säkringar.

Alla bokningsförfrågningar skickas till oss på utomhuskurs@klattercentret.se. Mer information och länk till varje kurs hittar du här nedanför.

Topprepskurs

Riktar sig till dig som har grönt kort och vill lära dig grunderna i topprepsklättring utomhus. Under kursen lär du dig att bygga topprepsankare, repellera och topprepsklättra utomhus. Vi går även igenom frågor som access och vilken typ av utrustning som används utomhus.

Förkunskapskrav: Grönt kort
Pris: 1750 per person

Ledkurs

Riktar sig till dig som har rött kort och vill lära dig grunderna i ledklättring utomhus. Under kursen lär du dig att koppla om i befintliga ankare, repellera samt ledklättra utomhus. Vi går även igenom frågor som access och vilken typ av utrustning som används utomhus.

Förkunskapskrav: Rött kort
Pris: 1750 per person

Klippklätterkurs

För dig som vill utvecklas inom klättring på egna säkringar, så kallad traditionell klättring (eller tradklättring) finns möjligheten att boka samtliga av Klätterförbundets normerade kurser hos oss på Klättercentret.

Förkunskapskrav: Olika beroende på kurstyp
Pris: 1750 per person och dag (minst tre betalande deltagare per privat kurs)

Publicerat den: 9 april, 2021 11:17
X