Klättra utomhus i sommar!

Vill du ta steget från klätterhallen ut i naturen? Vi tycker att alla ska få uppleva klättring på riktig sten och därför erbjuder vi i år rekordmånga utomhuskurser samt möjligheten att boka en egen instruktör utomhus! Nu finns det ingen ursäkt för att inte komma igång med att klättra utomhus!


Kanske vill du lära dig ledklättra utomhus (sportklättring), klättra på egna säkringar (tradklättring) eller så har du en helt annan idé. Bjud med familjen och få hjälp av en instruktör för lite topprepsklättring utomhus eller lär dig allt du behöver för att själv upptäcka Stockholms smultronställen och varför kombinationen av klättring och fika är det bästa som finns!

För barnen har vi givetvis vårt populära sommarlovsläger där man spenderar minst en dag utomhus varje vecka!

klättra utomhus


Sportklätterkurs

Vill lära dig topprepsklättra och ledklättra utomhus? Då är vår sportklätterkurs det perfekta alternativet för dig!

Under 10 timmar, fördelat på två dagar, lär du dig allt du behöver för att klättra på egen hand utomhus. Våra supertaggade instruktörer lär dig först grunderna inomhus under tre timmar för att sedan köra en heldag utomhus. Du kommer få tips, trix och en härlig upplevelse. Har du grönt kort har vi ett paketerbjudande där vi även går igenom grunderna i ledklättring inomhus och bakar in uppklättring för rött kort i kursen.

  • För dig med rött eller grönt kort som vill klättra utomhus på bultade leder
  • Färdiga tider att boka – själv eller med kompisen
  • Hålls på stadsnära klippor i Stockholm
Läs mer!

Hyr en instruktör

Vill du lära dig klättra topprep utomhus? Kanske med familjen eller några kompisar? Eller så kanske du är sugen på att bara åka ut i några timmar och klättra med en instruktör?

Att hyra en instruktör är precis som det låter. Du hyr en instruktör och skräddarsyr kursen tillsammans med denne.

Det kan vara alltifrån en enklare topprepskurs till utlärning av repellering, eller kanske en prova på-kurs för hela familjen eller fotbollslaget?

  • Skräddarsys efter era behov och önskemål
  • Bokas i samråd med instruktör
  • Klippa bestäms tillsammans utifrån era behov och önskemål
Läs mer!

Klippklätterkurs

I år finns även möjligheten att boka samtliga av Klätterförbundets normerade kurser inom klippklättring, aid och räddning med vår bästa kursninja Putte Josefsson.

Vi har alla steg, från grundkurs klippa till avancerad räddning och bokar kurserna i direktkontakt med dig, utifrån dina behov och förkunskaper. Bokas i mån av tid och plats.

  • Från nybörjare till avancerad
  • Planeras efter dina behov
  • Bokas i mån av tid och plats
Läs mer!
X