Hyr en instruktör utomhus

Kursinformation

TIDSÅTGÅNG
4-7 timmar

FÖRKRAV
Beror på upplägg

PRIS
4500-7995 kr

UTRUSTNING
All utrustning ingår men egna skor och sele är att rekommendera

Kurspris: Från 4500 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn, Vuxen

Vill du testa på topprepsklättring utomhus, få en genomgång i hur du repellerar eller kanske bjuda familjen eller fotbollslaget på en prova på-klättring utomhus? Hör av dig till oss så löser vi det!

Vad ingår i kursen?

Att hyra en instruktör utomhus betyder att du, tillsammans med din instruktör, skräddarsyr din dag helt och hållet. Du kan boka en halvdag (4 timmar) eller en heldag då kursen pågår i 7 timmar. Transport till och från klippan samt mat fixas på egen hand.

Halvdag: 4500 kronor
Heldag: 7995 kronor

Priset är beräknat på en instruktör. Vid större grupper kan fler instruktörer behövas.

Det betyder alltså att vi tillsammans kommer fram till ett upplägg som passar dina behov. De vanligaste kurserna vi har är antingen för att lära sig topprepsklättring utomhus eller en vanlig prova på-kurs utomhus, exempelvis för företaget eller föreningen.

Topprepsklättring utomhus

Ett perfekt alternativ för du som vill lära dig att klättra topprep utomhus på egen hand. Du lär dig då hur ett ankare byggs samt andra saker som är viktiga att tänka på vid topprepsklättring utomhus.

Prova på klättring utomhus

En väldigt populär kurs som exempelvis kan bokas av arbetsgruppen, idrottsföreningen eller den äventyrliga familjen. Du får hjälp med allt som har med säkerheten att göra och får testa på klättring utomhus under säkra och roliga former. Inga förkunskapskrav finns och vi bjuder givetvis på hyra av all utrustning som behövs.

Prova på-tillfället hålls vid stadsnära klippor, transport till och från klippan sköts på egen hand. Flera av Stockholms bästa nybörjarklippor ligger väldigt nära badplatser, så det kan bli en riktig heldag för hela gruppen 🙂

Bokning

Bokning sker via mail till sportklatterkurs@klattercentret.se. Tider och upplägg planeras i samråd med er instruktör.

topprepsklättring utomhus

Avbokningsregler
Vid avbokning tidigare än 7 dagar innan debiteras en anmälningsavgift om 500 kr. Vid avbokning senare än 7 dagar innan debiteras hela beloppet. Vid sjukdom/skada krävs läkarintyg för återbetalning.
Avbokning mailas till sportklatterkurs@klattercentret.se

X