Aktuella tjänster

Klättercentret söker Ledbyggare

Till hösten söker vi ledbyggare till flera av våra anläggningar; KC Västerås, KC Uppsala samt KC Akalla. Som ledbyggare är du del i den viktiga grupp som bygger leder och boulderproblem till Klättercentrets kunder, med syfte att skapa den bästa klätterupplevelsen till nybörjare, avancerade klättrare och kursdeltagare. Som ledbyggare krävs en förståelse för rörelse och ett kreativt tänkande.

Ledbyggarens arbetsuppgifter: förutom det faktiska byggandet och vård av grepp samt utrustning kopplat till arbete, kan bestå av underhåll och reparation av anläggningen. I rollen har du höga krav på dig att följa och upprätthålla de befintliga säkerhetsrutinerna.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är en hängiven och kreativ klättrare som drivs av klätterutmaningar och problemlösning. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du sätter våra olika kunders behov i fokus. Som klättrare ska du ha ett brett register och kunna bemästra både ledklättring och bouldering.

Förkrav: För att vara aktuell som ledbyggare denna omgång måste ha klättrat aktivt de senaste 3 åren samt  inneha rött kort. Det är mycket meriterande om du har haft tidigare jobb som ledbyggare på kommersiell verksamhet. Kunskap inom byggbranschen är till din  fördel och du måste kunna arbeta fysiskt. Vi förutsätter att du är minst 20 år fyllda och för att lätt kunna kommunicera med medarbetare och kunder samt ta del av vårt utbildnings-och säkerhetsmaterial är det viktigt att du talar svenska men också gärna engelska.

Arbetstid: Tjänsterna är främst deltidstjänster på minst 40% med någon eventuell heltidstjänst. Arbetet är förlagt främst vardagar dagtid, men arbete på kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten går med fördel att kombinera med andra tjänster som tex instruktör eller receptionist.

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum varierar för de olika tjänsterna och anläggningarna.

Är du intresserad ansöker du till Stockholm, Västerås eller Uppsala här .

Tänk på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven för tjänsten.

 

X