Jullov i Uppsala

Om en månad är det jullov i Uppsala och förhoppningsvis får vi ett skollov fyllt med snö och härliga aktiviteter utomhus. Men ibland kan det vara skönt att komma in i värmen och hitta på något roligt tillsammans med hela familjen.

På Klättercentret Uppsala anordnar vi flera tider för prova på-klättring under årets jullov. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er att testa klättring, i en öppen, lugn och säker miljö.

Klättercentret Uppsala är vår nyaste anläggning och Uppsalas största klätterhall. Vi har massor av väggar som är anpassade efter nybörjare, barn som vuxna. Våra ledbyggare bygger spännande och roliga banor (vi kallar det för leder) som utmanar en både fysiskt och mentalt. Klättring är en väldigt klurig sport, att förstå hur man ska röra sig på väggen är minst lika viktigt som att vara stark och smidig.

jullov i uppsala

Vi har även ett mysigt café där vi bland annat serverar mackor, grytor och bakverk. För oss är kaffepausen och det mysiga hänget mellan klättringen minst lika viktig som själva klättringen. Hos oss kan ni slösa lite tid, tillsammans 🙂

Jullov i Uppsala – Prova på klättring

Det lättaste sättet för att prova på klättring under jullovet är att boka kursen som vi kallar för Skollovs Prova På. Ni får då hjälp av våra duktiga instruktörer i en och en halv timme. Dom säkrar er samtidigt som ni klättrar på våra höga repväggar. Som högst kommer ni komma upp 14 meter över marken, vilket är både en rolig och lite läskig känsla.

Tider och dagar

Mellandagarna

Onsdag-Fredag – 26-28/12
10.30-12.00
12.30-14.00
14.30-16.00

Efter Nyår

Onsdag-Fredag – 2-4/1
10.30-12.00
12.30-14.00
14.30-16.00

Vad ingår?

Kurser kostar 250 kronor per deltagare, oavsett ålder. I priset ingår även hyra av klätterskor, så att ni får känna på hur det är att klättra på riktigt.

Du bokar genom att kontakta oss här!

jullov i uppsala

Publicerat den: 26 november, 2018 13:41