Schema Grundkurs

Grundkurs

Vi har fasta tider för grundkurser (se tabellen nedan) Tänk på att du behöver gå alla tre delar i kronologisk ordning (Del 1-2-3) för att få det gröna kortet. Uppklättringen ingår vid sista tillfället. Skulle tiderna inte funka kontakta oss så att vi kan försöka hitta en lösning med en av våra instruktörer. Oftast finns det möjlighet att anordna den här kursen på dagtid också, när det är lugnast i hallen. För att vi ska kunna anordna ett extra tillfälle behöver vi minst 3 st anmälda.

Mars 2023

April 2023

Joker betyder att vid den här tiden så har vi en av våra mest kompetenta instruktörer tillgänglig. Du kan då boka vilken kurs som helst med villkor att passet är ledig när du frågar och att det är minst 2 st som vill gå samma kurs (till exempel om ni är två som vill gå Grundkurs del 2 eller ledkurs del 1)

Undantag är Klätter PT eller uppklättring, som du kan boka ensam.

Boka en tid

Bokningen sker via mail: uppsala@klattercentret.se

För att slutföra bokningen behöver vi följande uppgifter:

  • Önskat datum och tid
  • Ditt namn
  • Personnummer
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

 

Kontakt

uppsala@klattercentret.se
018-418 08 14

Publicerat den: 27 februari, 2020 17:19
X