Sommarläger

Kursinformation

TIDSÅTGÅNG

10.00-16.00 Mån-Fre

PRIS
3350 kr/person

UTRUSTNING
All utrustning ingår

Kurspris: 3350 kr

Typ: Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Sommaren är snart här! Eller kanske inte ”snart-snart”, men vi är lite där i känslan redan. Sol, värme, ledighet, kanske jordgubbar ute vid klippan. Snart är vi där. Och nu är anmälan till vårt mycket populära sommarlovsläger öppen!

Vårt klätterläger består av fem dagar fyllda med massor av olika roliga aktiviteter – men såklart mest klättring. Vi varierar våra lägerdagar för att hitta den perfekta balansen mellan roligt och utmanande. Klättring med teknikträning, äventyrliga aktiviteter blandas med minst lika mycket lek. Så blir alla dagar nya och spännande. Om vädret tillåter det kommer vi även åka ut och klättra!

 

Vårt klätterläger passar för alla barn, oavsett hur mycket dom klättrat innan! Det spelar alltså ingen roll om ditt barn är nybörjare eller har klättrat ett tag, vi anpassar nivån efter varje individ. Låt ditt barn träffa andra som delar samma intresse, vi utlovar flera dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Sommarlägret pågår under fem dagar, måndag till fredag. Alla instruktörer som ansvarar för klättring och eventuellt bad under veckan är första hjälpen-utbildade och utbildade i vattenräddning.


Bra att veta om våra lägerveckor sommaren 2021

Veckor
Vecka 27 och 32

Tid
Klockan 10.15-16.15 varje dag

Ålder
7-15 år

Pris
3350 kronor per person 5 dagar (mån-fre)
200 kronor syskonrabatt

Vad ingår?
Mat och mellis ingår alla dagar
All utrustning ingår
Transport ingår om vi åker ut och klättrar

Vi kan hantera alla typer av matallergier och matpreferenser. Glöm inte att fylla i eventuella allergier eller annat matönskemål!

Anmälan & betalning

Anmälan görs genom att skicka ett mail till oss på vasteras@klattercentret.se

I din anmälan behöver vi följande information:

  • Namn på ditt barn
  • Födelseår på ditt barn
  • Matallergi/specialkost
  • Målsmans namn
  • Målsmans telefon
  • Målsman email

Anmälan är bindande. När du skickat in din anmälan kommer du inom fem arbetsdagar (vardagar) får svar på att vi mottagit din anmälan. Obs: Notera att det inte betyder att du fått en plats på lägret.

Efter det kommer du få ytterligare ett mail med bekräftelse på plats. Vi behandlar anmälningarna i kronologisk ordning.

Betalning sker på plats i kassan på första lägerdagen.

Sista anmälningsdag är senast 5 dagar innan första lägerdag.


Avbokning

Uppdaterade avbokningsregler sommarläger

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19 och vill därför att de som känner minsta symptom stannar hemma. Därför är det i år möjligt att avboka sommarlägret kostnadsfritt fram till startdagen 09.00. Om någon skulle börja känna sig sjuk under lägret vill vi givetvis att ni stannar hemma då också. I detta fall får ni tillbaka 670kr per dag, avbokning sker senast 09.00 för återbetalning av påbörjad dag.

Undrar du något? Skicka ett mail till oss vasteras@klattercentret.se

X