Sportlovsläger!

Kursinformation

Kurspris: Från 590 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Snart är det sportlov i Västerås, och hur kan man spendera det bättre än klättrandes på vårt sportlovsläger? En kul och spännande aktivitet för alla barn!

Klättercentret Västerås är vår nyaste hall och här hittar du klättring i världsklass! Här finns klättring för alla nivåer och intressen. Vår superfina hall har både höga toppreps- och ledväggar, och lägre boulderväggar över tjockmattor. Här finns helt enkelt alla möjligheter för barn och ungdomar att ha det fantastisk roligt!

Vill ni bara testa klättring en gång? Då är vår skollovs prova på det perfekta alternativet!

Klätterläger för alla!

Vi anpassar alltid nivån efter barnen så att våra läger passar för alla. Oavsett om barnet klättrat massor eller aldrig testat att klättra förut kan vi lova dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Våra lägerveckor är fullspäckade med kul och innehållet varierar mellan dagarna med lekar, teknikträningar, äventyrliga aktiviteter, gruppövningar och mycket annat roligt. Och såklart en massa klättring!


En, två eller flera dagar?

Kom de dagar ni vill och när det passar! För barn som vill klättra hela tiden finns det läger under hela veckan! Det går även bra att boka in enstaka dagar.

Måndag till fredag, fem dagar: 2590:-

Lördag till söndag, två dagar: 1190:-

Valfri vardag: 590:-

Valfri helgdag: 690:-


Bra att veta om vårt sportlovsläger:

 • Hålls hela vecka 9 (1 mars – 7 mars)
 • Går att boka en eller flera dagar
 • För åldrarna 7-15 år
 • All utrustning ingår
 • Tid: 10.00-15.00 varje dag, måndag till söndag
 • Kostar 2590:- per person för alla vardagar
  • 200:- syskonrabatt (per person) när ni bokar alla vardagar
 • Mat och lättare mellis ingår alla dagar
  • Vi hanterar alla typer av matallergier och matpreferenser. Dessa fyller du i vid anmälan.

Anmälan & betalning

 


Uppdaterade avbokningsregler för läger

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19 och vill därför att de som känner minsta symptom stannar hemma. Därför är det i år möjligt att avboka sportlovslägret kostnadsfritt fram till startdagen 09.00. Om någon skulle börja känna sig sjuk under lägret vill vi givetvis att ni stannar hemma då också. I detta fall får ni tillbaka beloppet motsvarande en (1) dags kostnad per avbokad dag, avbokning sker senast 09.00 för återbetalning av påbörjad dag.

Eventuella frågor skickar du till vasteras@klattercentret.se.

 

X