Boka in ett barnkalas med rolig klättring

Läs mer om våra erbjudanden på respektive anläggning

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Uppsala

Ring: 018-418 08 14
Rapsgatan 8
75450 Uppsala
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Barnkalas, Stockholm

Vill du anordna ett annorlunda, roligt och minnesvärt barnkalas i Stockholm? Då har du hittat helt rätt. På Klättercentret har vi lång erfarenhet av att arrangera barnkalas som barnen älskar och som andra föräldrar blir avundsjuka på.

Vi hjälper dig fixa Stockholms roligaste barnkalas

Vi vet att de flesta barn tycker om att klättra, så varför inte låta dem göra det ”på riktigt” under några timmar? Vi erbjuder lekar, övningar och utmaningar som passar alla åldrar och alla svårighetsgrader. Våra erfarna instruktörer finns på plats hela tiden för att säkra, motivera och ge hjälp till de barn som klättrar i topprep.

Efter klättringen dukar vi fram korv med bröd och saft till barnen, samt varsin godispåse. Kaffe/te ingår givetvis till de föräldrar som anordnar kalaset.

Överraska med ett uppskattat och annorlunda barnkalas hos oss!

Klättercentret är Sveriges största klätterverksamhet och har lång erfarenhet av klättring och att jobba med barn. Säkerhet är vårt allra största fokus och vi ser till att våra utbildade instruktörer alltid finns vid ditt barns sida.

Vi rekommenderar att barnen är i åldern 6 år och uppåt för att de ska få ut så mycket som möjligt av sitt barnkalas. Lämplig klädsel är en t-shirt och ett par långbyxor. Sele och annan säkerhetsutrustning står vi för. Skor finns att hyra för 45 kr/par, men det går även bra att klättra i vanliga gymnastikskor för inomhusbruk. Att klättra barfota är däremot inte tillåtet.

Låt oss hjälpa dig att anordna en rolig upplevelse för ditt barn och hennes/hans kompisar. Våra barnkalas i Stockholm är väldigt populära – se till att boka ert kalas redan nu!

Barnkalas, Stockholm
Instagram
Sitemap
X