Roliga jullovsaktiviteter i Malmö

Anmälan till jullovslägret öppnar 27/11

Malmö

Ring: 040-655 85 05
Kopparbergsgatan 8
214 44 Malmö
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Telefonplan

Ring: 08-730 00 93
Tellusgången 22-24
126 26 Hägersten
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Jullovsaktiviteter i Malmö

Håller familjen på att planera jullovsaktiviteter i Malmö? Då julen närmar sig och ni vill hitta på något roligt under de lediga dagarna kan vi på Klättercentret erbjuda något för både stora och små.

Klättring är en sport som är såväl fysiskt som mentalt utmanande och är lätt att prova, men är däremot svår att bemästra.

Hos oss spelar det ingen roll hur gammal man är eller om man har tidigare klättererfarenhet. Om klättring är nytt för er familj och ni vill prova att klättra på ett säkert sätt som samtidigt inspirerar, så erbjuder vi prova-på kurser.

Där får man i grupp prova klättring med under ett instruktörlett pass där man som deltagare får vägledning under hög säkerhet. Innehållet är upplagt för att alla ska få testa så mycket som möjligt när det kommer till klättring.

Varför du ska välja Klättercentret

  • Har bedrivit verksamheten sedan 2003 och fortsätter att expandera.
  • Vi är störst i Sverige med fyra anläggningar.
  • Erbjuder klättring för alla – från nybörjarna, till de rutinerade.
  • Certifierad klätteranläggning – automatisk försäkring för alla som klättrar på Klättercentret.

Vi arrangerar årets mest spännande jullovsläger

Eftersöker ni annorlunda jullovsaktiviteter i Malmö där barnen är sugna på att göra något på egen hand, så finns även möjligheten att delta i vårt populära jullovsläger.

Klättercentret är Sveriges största klätterverksamhet och vi har under många år arrangerat klätterläger under årets skollov. Här tar vi emot barn och ungdomar i åldrarna 5-15 år som är sugna på att klättra.

Vi prioriterar hög säkerhet

Säkerheten är vår högsta prioritering. Därför är det extra viktigt att man alltid klättrar med personer som har rätt behörighet, eller att man själv går en kurs och lär sig vad som krävs.

Klättercentret är en certifierad klätteranläggning vilket innebär att du på vår anläggning är automatiskt försäkrad. Alla i vår personalstyrka utbildas för att vi tillsammans ska skapa en säkrare arbetsplats och samtidigt erbjuda våra kunder en säkrare klättermiljö.

Jullovsaktiviteter Malmö
Instagram
Sitemap
X