Klättra på vår anläggning i Skåne

Hos oss finns det flera roliga valmöjligheter

Malmö

Ring: 040-655 85 05
Kopparbergsgatan 8
214 44 Malmö
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Telefonplan

Ring: 08-730 00 93
Tellusgången 22-24
126 26 Hägersten
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Klättra i Skåne

Är du sugen på att börja klättra i Skåne är vår anläggning ett perfekt forum att börja på. Hos oss spelar det ingen roll om du är intresserad av att prova på klättring för allra första gången eller om du är en rutinerad klättrare med flera år på nacken. Till oss på Klättercentret är alla välkomna och vi kan erbjuda de resurser som krävs efter dina förutsättningar och efterfrågan.

Ambitionen var, och är fortfarande, att skapa en atmosfär som inte var exkluderande för någon och samtidigt kunna attrahera en större kundkrets. Resultatet blev Klättercentret och vi öppnade vår allra första anläggning i slutet av 2003.

Vi har alltid strävat efter att sprida klättersporten och erbjuda goda möjligheter att utvecklas som klättrare, motionera, ha kul och utmanas på egen hand eller tillsammans i grupp. Nu vill vi fortsätta att sprida klättringen och hoppas även att fler är intresserade av att prova på att klättra i Skåne.

Därför ska du klättra hos oss på Klättercentret i Skåne

  • Verksamma sedan 2003 – fortsätter att expandera.
  • Störst i Sverige – finns på fyra anläggningar i landet.
  • Erbjuder klättring för alla – stora som små, nybörjaren som proffs.
  • Certifierad klätteranläggning – Alla som klättrar på Klättercentret är automatisk försäkrade.

Det är viktigt att du klättrar säkert

Säkerhet är något vi tar på största allvar. Klättercentret är en certifierad klätteranläggning, vilket innebär att du är automatiskt försäkrad när du klättrar hos oss.

Ända sedan Svenska Klätterförbundet inledde sitt certifieringsarbete har vi bedrivit en certifierad verksamhet. Vår personal utbildas kontinuerligt för att de ska få en säker arbetsmiljö och för att vi ska kunna erbjuda dig som klättrar hos oss en säker klättermiljö.

Vi är störst i Sverige

Räknat till antal anläggningar och omsättning är Klättercentret Sveriges idag största klätterverksamhet. Vi fortsätter att växa och har lyckats att stärka den höga klätterkvalité, som dessutom har kommit att bli vårt varumärke. Under hösten 2016 öppnar vi vår fjärde anläggning som kommer ligga i Malmö. Därmed kommer det även vara möjligt att klättra i Skåne.

Nyckelord:
Klättra Skåne

Klättra Skåne
Instagram
Sitemap
X