Roliga påsklovsaktiviteter i Malmö

Anmälan till påsklovslägret öppnar 6/3

Malmö

Ring: 040-655 85 05
Kopparbergsgatan 8
214 44 Malmö
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Telefonplan

Ring: 08-730 00 93
Tellusgången 22-24
126 26 Hägersten
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Påsklovsaktiviteter i Malmö

Dags att börja planera påsklovsaktiviteter i Malmö? När påsklovet närmar sig och ni är sugna på att göra något roligt har vi på Klättercentret något att erbjuda för både stora och små.

Hos oss spelar inte ålder eller tidigare erfarenhet av klättring någon roll. Klättring är ett ultimat alternativ för hela familjen som utmanar, lockar till skratt och är dessutom perfekt motion.

Därför ska du välja Klättercentret

  • Vi har varit verksamma sedan 2003 och vi fortsätter att växa.
  • Klättercentret är störst i Sverige med fyra anläggningar.
  • Här erbjuder vi klättring för alla – från nybörjaren till den inbitna.
  • När du klättrat hos oss är du automatiskt försäkrad då vi är en certifierad klätteranläggning.

Vi anordnar årets mest spännande påskläger

Är du, någon du känner eller kanske ditt barn intresserad av klättring eller är nyfiken på att prova på så är det möjligt att under påsklovsveckan delta i vårt påskläger.

Sedan ett par år tillbaka bedriver vi på Klättercentret Sveriges största klätterverksamhet och har anordnat klätterläger under årets skollov. Under dessa läger tar vi emot barn och ungdomar i åldrarna 5 till 15 år som är sugna på att testa klättring för första gången eller som vill utvecklas för att bli en ännu bättre klättrare.

Under påsklägret är vi inomhus där vi erbjuder ett upplägg som omfattar teori varvat med mycket klättring för en fullspäckad vecka som både är riktigt rolig och lärorik. Vår ambition ligger i att se till att samtliga deltagare ska få ut så mycket som möjligt av lägret.

Under fem dagar får deltagarna prova repklättring, bouldering, teknikövningar och lekar. Det har ingen betydelse om man är nybörjare eller har klättrat i många år, vi anpassar alltid innehållet efter de individuella behov som finns i gruppen.

Platserna fylls snabbt. Så boka redan idag för att i god tid planera spännande påsklovsaktiviteter i Malmö och för att säkra en plats på vårt läger.

Påsklovsaktiviteter Malmö
Instagram
Sitemap
X