Boka in ett sportlovsläger hos oss

Anmälan till sportlovslägret öppnar 30/1

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Telefonplan

Ring: 08-730 00 93
Tellusgången 22-24
126 26 Hägersten
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Malmö

Ring: 040-655 85 05
Kopparbergsgatan 8
214 44 Malmö
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Sportlovsläger

Vill du eller dina barn gå på årets häftigaste sportlovsläger? Då ska ni boka ett klätterläger hos oss på Klättercentret. Till alla klättersugna barn och ungdomar i åldrarna 7 till 15 år anordnar vi våra mycket populära läger under skolloven så som sportlovsveckan.

Klättercentret är Sveriges största klätterverksamhet och har drivit klätterläger under många år. Våra duktiga instruktörer har lång erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar, och vi instruerar, vägleder och motiverar deltagarna under våra sportlovsläger.

Årets tuffaste & roligaste sportlovsläger hittar du här!

Under vårt sportlovsläger är vi inomhus på Klättercentret och varvar teori med mycket klättring för en riktigt rolig och lärorik vecka. Alla deltagare ska helt enkelt få ut så mycket som möjligt av lägret oberoende av tidigare klättererfarenhet.

Lägret är fem dagar långt och vi blandar repklättring, bouldering, lekar och teknikövningar. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har klättrat i några år – innehållet anpassas efter deltagarens förkunskaper och behov.

Alla deltagare kommer att lära sig använda klätterutrustning, knyta knepiga knutar, klättra med rätt teknik och en massa andra användbara saker – allt under säkra och lekfulla former. Lunch och mellanmål ingår alla dagar.

Vi lovar att du kommer att få en händelserik och mycket rolig upplevelse under vårt sportlovsläger. Alla våra läger är mycket populära, speciellt vårt sportlovsläger – boka redan idag innan platserna tar slut!

Välkommen!

Sportlovsläger
Instagram
Sitemap
X