Klättercentret Gallerian stänger

Sedan vi öppnade Klättercentret Gallerian har planen varit att ha anläggningen som en tillfällig pop-up. Vi har därför haft ett rullande ettårskontrakt med vår hyresvärd vilket har gett oss möjligheten att testa hur det är att ha en boulderhall i en så pass liten och central lokal. Det har varit superkul och vi är sjukt glada över att vi fick att köra på längre än vad vi tänkt, men nu är det dags att säga hej då!

Vad hyresvärden har för nya planer för lokalen vet vi inte, men vi vet vad som ska ske med Klättercentret Gallerian. Eftersom Klättercentret Gallerian alltid varit tänkt att vara just en pop-up har det också funnits i planeringen från start att vi vill kunna återanvända väggar, bouldermattor och inventarier. Och det ska vi göra nu – vi flyttar med oss alla väggar till Telefonplan! Väggarna kommer att höjas, anpassas och sedan bli en del av ett projekt som drar igång senare i vår, nämligen ombyggnationen av Telefonplans ”gamla övervåning”!

Att flytta en hel klätterhall är lite som ett komplicerat (och stort!) plockepinn, men för oss känns det bra att återanvända så mycket material som möjligt. Men mer om det senare – det första vi behöver göra är att säga hej då till Gallerian!

Sista öppna dagen är fredagen den 31/5, då kör vi även ett avslutningsevent. Kom förbi och fråga om mer info i receptionen, vi kommer att ha ett väldigt begränsat antal platser under sista kvällen.

Vi ska även hinna med lite memorabilia i form av merch, flera tisdagar med nybyggda problem samt en och annan öl på Regeringsgatan 21.

Hur påverkar det mig som kund?

Har du någon fråga eller fundering, kontakta vår Kundservice på kundservice@klattercentret.se. Varje ärende kommer att hanteras individuellt för att kunna hitta den bästa lösningen för just dig.

Jag har ett autogirokort för Gallerian
Jag skaffade ett Guldkort för att kunna klättra på Gallerian
Jag skaffade ett klippkort för att klättra på Gallerian
Jag har ett rabatterat Guldkort via KUNO
Publicerat den: 8 februari, 2024 13:08
X