Våra andra gym i Stockholm!

Visste du att vi även har gym i Solna, Telefonplan och Akalla? Här erbjuder vi, precis som i Gallerian, bouldering av högsta klass. Vi har dock även höga repväggar för er som vill testa på repklättring. Om du vill testa på klättra på våra repväggar är våra Prova På-kurser det perfekta alternativet. Du klättrar då med instruktörer som har hand om säkerheten, så du kan fokusera på att klättra så högt du kan.

börja klättra genom en prova på kurs

Jag vill fortsätta klättra!

De allra flesta brukar faktiskt vilja det. Om du känner att repklättring är något för dig har vi en mycket uppskattad topprepskurs. Där lär du dig allt du behöver för att kunna träna klättring på egen hand, och får det Gröna kortet som gör dig behörig till att säkra på våra repväggar. Topprepskursen går att boka på våra andra anläggningar i Stockholm.

Utöver det har vi massor av andra kurser på våra anläggningar i Stockholm. Barnkalas, företagsevent, teknikgrupper och klätterskola för barn och ungdomar. Kolla på respektive anläggnings kurssida för att hitta den kurs som passar dig bäst!

X