Jobba hos oss

”Kunden skall hos oss ha den bästa klätterupplevelsen” 

                                                – Klättercentrets mission

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.


Klättercentret Gallerian söker receptionister!

Nu söker vi receptionister till vår boulderhall i Gallerian, Stockholm. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. Som receptionist gäller det att alltid fokusera på kunden och ha en känsla för att alla våra kunder ska känna sig välkomna. Oavsett om kunden vill klättra, köpa ett par klätterskor eller bara är intresserad av att lära sig mer om klättring ska du som receptionist alltid finnas där för att möta kundens behov.

Beskrivning
Arbetet som receptionist ställer överlag krav på att du är tillmötesgående, har servicekänsla samt en god samarbetsförmåga. Som receptionist på Klättercentret behöver du också vara bred i ditt servicekunnande då du inte bara ska vara en traditionell receptionist utan det är även viktigt att du kan ge god service till våra kunder i vår butik. Det innebär att du ska se till att vår reception, butik och övriga serviceytor alltid är trivsamma för våra kunder.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering av våra receptionister. Som person ser vi gärna att du är lyhörd, respektfull, ärlig och flexibel. Att kunna identifiera problem och samtidigt vara lösningsorienterad är också egenskaper som vi värderar högt.

Förkrav
För att trivas i rollen som receptionist på Klättercentret bör du ha tidigare erfarenhet av kundservice. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Meriterande
En del av rollen som receptionist är försäljning i vår butik och att där kunna ge kunden bästa möjliga service. Det är därför meriterande med erfarenhet och/eller utbildning inom försäljning. Utöver det så är ett intresse för klättring självklart meriterande för rollen.

Omfattning/arbetstid
Vi söker en eller flera receptionister på deltid med en sysselsättningsgrad på 40-80%. Den schemalagda arbetstiden kan komma att variera och i denna tjänst förekommer helgarbete.

Arbetsplats
Klättercentret Gallerian i Stockholm (Hamngatan 37, 111 53 Stockholm).

Ansökan
Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV” och var noga med att välja korrekt roll och anläggning i ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse.


Öppen ansökan

Har vi ingen tjänst tillgänglig för just dig går det bra att skicka in en öppen ansökan till oss. 

X