KC Upplevelsen!

Letar du efter en rolig och spännande kick-off eller teambuilding för din arbetsgrupp? Eller vill du kanske hitta på något nytt med kompisgänget samtidigt som ni är ett stenkast (eller en rulltrappa) från Stockholms uteliv? KC Upplevelsen är en perfekt introduktion till klättring där vi kombinerar flera olika övningar med klättring på våra boulderväggar.

Under en och en halv timme lär våra instruktörer er klättra genom att köra olika kluriga övningar på väggen. Klättring är lätt att testa men svårt att bemästra, men på Klättercentret Gallerian har vi något för alla. Varje tisdag bygger vi om en fjärdedel av hallen så det finns alltid nya problem att klättra på. Problem? Det är vad vi kallar “banorna” som våra ledbyggare sätter upp på väggarna, men oroa dig inte, ni kommer få all information som ni behöver väl på plats!

Efter klättringen finns närhet till massor av restauranger och krogar (vi ligger trots allt mitt i stan) så klättringen går enkelt att kombinera med en AW eller annan aktivitet. Tveka inte över att höra av er till oss på gallerian@klattercentret.se om ni har några frågor och funderingar, bokning av KC Upplevelsen görs till foretag@klattercentret.se.

  • Inga förkunskapskrav – alla kan vara med!
  • All utrustning ingår
  • 1,5 timme
  • 450 kr/person exklusive moms (minimidebitering 4 deltagare)

X