Höstlov Stockholm!

Höstlov Stockholm, vad ska man egentligen hitta på? Vi på Klättercentret anordnar en massa olika aktiviteter på våra klätterhallar i Stockholm, som passar alla. Stora som små!

Våga prova något nytt. Testa klättring och utmana dig själv både fysiskt och mentalt. Med en massa leder i olika svårighetsgrader finns det något för både nybörjare och personer som har klättrat tidigare. Som högst kommer du att komma upp över 15 meter, något som är både spännande och roligt.

höstlov stockholm


Höstlovsläger

Hur kan man bättre spendera höstlovet än klättrandes på något av våra höstlovsläger?

Under höstlovet erbjuder vi klätterläger på alla våra anläggningar i Stockholm. Klättercentret Akalla har fantastiska möjligheter för barn och ungdomar med en otrolig variation av klätterväggar i olika svårighetsgrader.

Klätterläger för alla!

Det spelar ingen roll om barnet är nybörjare eller har klättrat ett tag, vi anpassar nivån efter alla barns behov. Här får dom träffa andra barn och ungdomar som delar samma intresse, och får dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Våra lägerveckor är fullpackade och innehållet varierar mellan dagarna med lekar, teknikträningar, äventyrliga aktiviteter, gruppövningar och mycket annat roligt. Samt givetvis en massa klättring!

  • Vecka 44 (måndag-fredag)
  • 7-15 år
  • Klockan 10.00-15.00
  • Mat, mellis och all utrustning ingår

Skollovs Prova På

Det perfekta alternativet för dig som vill prova på att klättra, men kanske inte boka hela vårt veckolånga läger.

Varje dag under höstlovet, måndag till fredag, har vi tre tider med platser som vem som helst kan boka. Ni kommer klättra tillsammans med instruktörer som har hand om säkerheten och ger er lite tips för att lyckas komma högst upp på våra väggar.

Detta är en aktivitet som passar bra för både barn och vuxna som vill testa på klättring.

  • 250 kronor per person, oavsett ålder
  • Massor av tider varje dag
  • Det perfekta alternativet för att prova på klättring

Privat Prova På

Om tiderna för läger eller Skollovs-prova på inte passar er kan ni alltid boka en privat Prova På-kurs. Ni får då hjälp av en instruktör i en och en halv timme som bara har hand om er. Ni kommer få tips och trix på hur ni ska göra för att komma till toppen samt hjälp med att som har med säkerheten att göra. Perfekt för en grupp på mellan 3-5 deltagare.

  • För dig som vill boka en privat tid med en egen instruktör
  • Perfekt för familjen
logo-red
Sitemap
X