Autobelaykurs – Ta gult kort

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Minst 15 år gammal

TIDSÅTGÅNG
1 timme

PRIS
495 kr/person

UTRUSTNING
All utrustning ingår i kursen.

Kurspris: 495 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Har du testat repklättring och är sugen på att komma igång och klättra mer? Vill du träna upp uthålligheten? Eller vill du ta med familjen så de också får testa klättring? Boka vår autobelaykurs och ta gult kort!

Här på Klättercentret Telefonplan har vi flera autobelays, maskiner som gör det möjligt att klättra på våra högre väggar utan att någon säkrar från marken. Autobelay, eller självsäkring som det också kallas, är ett perfekt alternativ för dig som klättrar själv eller vill kombinera bouldering med klättring på våra repväggar. Det är också ett bra första steg för familjen eftersom personer med gult kort får koppla in andra i en autobelay.

Gult kort

På vår autobelaykurs lär du dig använda autobelayen på ett säkert sätt. Vid godkännande får du ett gult kort som visar att du har rätt kunskaper för att klippa in dig själv och andra i autobelayen. Det gula kortet gäller på alla Klättercentrets anläggningar samt hos andra klätteranläggningar som använder det gula kortet. Du behöver inga förkunskaper för att kunna gå kursen, men du behöver vara minst 15 år gammal.

Pris

Kursen kostar 495:- och då är entréavgift och hyra av utrustning inkluderat i kostnaden. Du får såklart låna selen efter avklarad kurs om du vill stanna kvar och klättra!

Boka

Vill du boka? Fasta tider finns från v.15, här kan du se vårt schema! Undrar du något så kontakta oss gärna på telefonplan@klattercentret.se

Nästa steg

Om du vill kunna klättra och säkra på våra topprepsväggar behöver boka vår grundkurs i inomhusklättring! Grundkursen är tre tillfällen och efter godkänd uppklättring får du vårt gröna kort!

 

 

 

 

 

 

 

X