Köp klätterskor i Malmö

Malmö

Ring: 040-655 85 05
Kopparbergsgatan 8
214 44 Malmö
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Telefonplan

Ring: 08-730 00 93
Tellusgången 22-24
126 26 Hägersten
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Klätterskor i Malmö

Är du på jakt efter ett par bra klätterskor i Malmö? I vår klätterbutik hittar du all typ av klätterutrustning  du kan tänkas behöva både för klättring inomhus och utomhus.

Vi erbjuder allt man behöver som klättrare, både som nybörjare och mer avancerade klättrare. Du hittar prisvärda startpaket, selar, repbromsar, kritpåsar samt ett stort utbud av klätterskor. Samt en massa andra tillbehör.

I sortimentet i vår butik i Malmö finner du även kläder i storlekar från XS upp till XL vilka lämpar sig utmärkt för såväl klättring som andra former av fysiska aktiviteter.

Därför ska du välja Klättercentret

  • Har bedrivit verksamheten sedan 2003 och fortsätter att expandera.
  • Vi är störst i Sverige med fyra anläggningar.
  • Erbjuder klätterutrustning för alla – nybörjaren som rutinerad, barn som vuxna.
  • Butikspersonal som är klättrare hjälper dig i butiken

Rabatterade priser för alla GULD-kortsmedlemmar

När du klättrar är det en fördel att ha ett par bra klätterskor och det är viktigt att man får klättra med en komplett utrustning som man känner sig bekväm med. Vi strävar efter att kontinuerligt uppdatera vårt utbud för att erbjuda god variation samt kunna bemöta olika typer av efterfrågan.

Vi prioriterar hög kvalitet och har därmed nära relation med en mängd olika leverantörer till vår butik. Eftersöker du utrustning som av någon anledning inte skulle ingå i vårt grundsortiment, så hjälper vi dig naturligtvis att beställa hem det åt dig.

Bra utrustning och god säkerhet går hand i hand

Säkerheten är en av våra absolut högsta prioriteringar. Därför vill vi erbjuda ett komplett utbud av utrustning och klätterskor som gör din klättring säkrare.

Klättercentret är en certifierad klätteranläggning vilket innebär att du på vår anläggning är automatiskt försäkrad. Men när det kommer till säkerhet är det också extra viktigt att man alltid klättrar med personer som har rätt behörighet. Fördelaktigt är även om man själv går en kurs och lär sig de grunder som krävs för säkrare klättring.

Klätterskor Malmö
Instagram
Sitemap
X