Välkomna till vår klätterbutik!

Solen skiner lite lagom varmt, det luktar tallbarr i luften, och kaffet är på gång. Plötsligt inser du att det är hål i klätterskorna och att kritan är slut. Attans. Vem har lösningen? Jo, din klätterbutik hos Klättercentret i Malmö! 🙂

Vi har ett brett sortiment i butiken av både kläder för klättring och träning och klätterutrustning. Vår kunniga personal hjälper dig hitta precis det du behöver, allt från den bästa klätterskon för din fot till den bästa crashpaden för boulderturen. Oavsett om du ska träna eller sätta projektet, ut och bouldra på Kjuge, tradda uppför El Cap, eller sätta favvoleden i klätterhallen så är vårt mål att ha allt du behöver och lite till i vår butik.

Vi plockar ständigt in nya produkter i sortimentet och hjälper gärna till med önskemål om det är något speciellt du är ute efter. Tveka inte att fråga om det är något som du saknar. Givetvis kan du också maila eller ringa oss på 040 – 655 85 05 om du har frågor eller vill veta om något specifikt finns på lager.

Läs mer om vad vi har i vår butik genom att klicka här.

Ansvarig för butiken är Sami, som även är auktoriserad klätterinstruktör med många års erfarenhet av både bouldering och repklättring. Han svarar gärna på frågor om våra produkter!

Just nu i butiken: Sweet Deal med 20% rabatt!

Black Diamond klätterskor

Vi kör Sweet Deal i butiken under sommaren! Just nu har vi 20% rabatt på följande varor:

La Sportiva Finale VS och Skwama! Finale VS är en riktigt najs klättersko för både nybörjare och andra som vill ha en skön sko att klättra med både utomhus och i klätterhallen. Skwama är en teknisk och känslig doja som funkar fint på både branta överhäng och svaväggar tack vare sin relativt styva spets och mjuka mittparti. Kanon när du ska sätta projektet! Vi har rea på dessa skor till och med 26 juli.

Evolv Defy och Evolv Elektra. Bekväma klätterskor med skön fodring både för nybörjaren och för den avancerade klättraren som vill ha ett par mer bekväma skor för vardagsträningen.

Vi har också 20% rabatt på samtliga rep och slingor av alla slag! Rabatten på Evolv och på rep och slingor gäller t.o.m. 12 juli.

Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Välkomna in i butiken!

 

 

 

X