Köp klätterutrustning i Malmö

Malmö

Ring: 040-655 85 05
Kopparbergsgatan 8
214 44 Malmö
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Telefonplan

Ring: 08-730 00 93
Tellusgången 22-24
126 26 Hägersten
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Klätterutrustning i Malmö

Är du på jakt efter en helt ny klätterutrustning i Malmö? Eller ska du kanske utöka din befintliga klätterutrustning? I vår klätterbutik kan du hitta alla typer av kläder, skor och redskap som du kan tänkas behöva för att din klättring ska blir både säkrare och roligare.

På Klättercentret kan vi erbjuda allt när det kommer till klätterutrustning. Så som kompletta startpaket för att snabbt komma i gång med klättringen, bekväma klätterskor som ger riktigt bra grepp, kritpåsar, selar och repbromsar som gör att du klättrar säkert samt massor av andra tillbehör.

I sortimentet vi har att erbjuda i vår butik i Malmö finner du även ett brett utbud av kläder i storlekar XS-XL som är utmärkt lämpade för såväl klättring som annan form av fysisk aktivitet.

Därför ska du välja Klättercentret

  • Har bedrivit verksamheten sedan 2003 och fortsätter att expandera.
  • Vi är störst i Sverige med fyra anläggningar.
  • Erbjuder klätterutrustning för alla – nybörjaren som rutinerad, barn som vuxna.
  • Butikspersonal som är klättrare hjälper dig i butiken.

Bra klätterutrustning är A och O

När du ska klättra är det till en stor fördel att ha en bra klätterutrustning och det är viktigt att man klättrar med en utrustning som man känner dig bekväm med. Vår ambition är att med kontinuitet uppdatera vårt sortiment för att alltid kunna erbjuda en god variation och bemöta olika typer av behov.

Vi prioriterar högkvalitativa produkter och har nära relationer till våra olika leverantörer till vår butik. Skulle vi mot förmodan inte ha den klätterutrustning som du eftersöker i vårt grundsortiment, så kan vi självklart hjälpa dig att beställa det åt dig.

Klätterutrustning Malmö
Instagram
Sitemap
X