Under höstlovet har vi rekordmånga tider för dig som vill prova på klättring! Välj den anläggning som passar dig och boka en tid redan idag! Scrolla ned för att läsa mer, se tider och hitta kontaktuppgifter.

Solna

Ring: 08-730 00 93
Banvaktsvägen 20
171 48 Solna
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Telefonplan

Ring: 08-730 00 93
Tellusgången 22-24
126 26 Hägersten
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Akalla

Ring: 08-730 00 93
Vandagatan 3
164 74 Kista
Hitta hit med google

Gå till anläggning

Vill ni göra något extra kul på skollovet? Kom och testa topprepsklättring med oss! Tillsammans med våra instruktörer får du testa att klättra på våra repväggar, de högsta vi har är 15 meter (men låter det lite väl högt har vi såklart lägre väggar med). Klättring passar både barn och vuxna, helt enkelt en perfekt aktivitet när ni vill hitta på något tillsammans.

Bra att veta om vår prova på klättring

  • Passen pågår i en och en halv timme och i priset ingår hyra av klätterskor* och sele.
  • Vi har klättring för alla!
  • Du behöver boka din plats i förväg. Läs om hur det fungerar nedanför.
  • Bra klädsel är T-shirt eller linne och ett par långa byxor.

*Psst! Storlekar på skor kan ta slut vid många deltagare. Ta därför med vanliga inomhusskor ifall just din storlek tar slut. Barfotaklättring är ej tillåtet.

Tider och datum

Vi har massor av tider, från måndagen den 31/10 till söndagen den 6/11. Klicka in dig på respektive anläggningssida för att läsa mer eller slå oss en signal på 08-730 00 93 (eller maila oss på stockholm@klattercentret.se) för att boka din plats redan idag!

Privat Prova På

Om tiderna för läger eller Skollovs-prova på inte passar er kan ni alltid boka en privat Prova På-kurs. Ni får då hjälp av en instruktör i en och en halv timme som bara har hand om er. Ni kommer få tips och trix på hur ni ska göra för att komma till toppen samt hjälp med att som har med säkerheten att göra. Perfekt för en grupp på mellan 3-5 deltagare.

  • För dig som vill boka en privat tid med en egen instruktör
  • Perfekt för familjen
Prova klättring på höstlovet!
Instagram
Sitemap
X